Toimittajalta | Tuttu, arkinen kasvis on etenkin uutena yllättävän herkullinen – Nyt on sen aika 6.6.2023 23:00
Paikallista porinaa | Lähellä tuotetun ruoan ostaminen tukee oman seudun elinvoimaa – Tämä olisi myös meidän päättäjien hyvä pitää mielessä 24.5.2023 12:20
30-vuotias Kimene uusi koko menun ja ravintolan – "Asiakkaat ovat tottuneet halpaan kebabiin eivätkä halua kokeilla mitään muuta" 22.5.2023 17:00
Hämptonissa puhutaan | Huutelu Jodelissa sai ihmiset jonottamaan Turuntiellä: Onko Yömakkara tosiaan taas auki? 17.5.2023 8:15
Kolumni | Hämeenlinnassa on paljon vanhoja paikkoja, jotka ovat jääneet muistoihin – Niistä yksi on ylitse muiden 3.5.2023 10:00
Linnan Burger laajenee ja vaihtaa nimeä – Myös Tampereen ravintola kätkee nimeensä viittauksen Hämeenlinnaan 2.5.2023 15:30 | Päivitetty 2.5.2023 16:41
Kolumni | Maataloustukia kulttuurille hedelmällisen maaperän luomiseen ja kritiikin kasvun tukemiseen 26.4.2023 10:53
Yhen illan juttu | Noora Vennamo seuraa aktiivisesti viinimaailman uusia tuulia – "Viinintuntijana ei voi koskaan tulla täysin valmiiksi" 29.3.2023 21:00
Goodman saa tällä viikolla oman teehuoneen – Nuori yrittäjä: "Ei ole tullut mieleenkään, että tämä voisi epäonnistua" 27.3.2023 15:00
Hämptonissa puhutaan | Popinon asiakkaat kiittävät erityisesti palvelusta – Ravintola sai valtakunnallista mainetta 22.3.2023 12:00
Toimittajalta | Kauramaidon menekki yllätti kahvipöydässä ja lehmäpatsaskohu ruokakaupassa 8.3.2023 11:00
Mielipide | Nuorisonkin parempi juoda valvotusti: Nostetaan kuluttajamyynnin viinaveroa ja ohjataan alkoholinkäyttö kodeista ravintoloihin 1.3.2023 10:00
Hämptonissa puhutaan | Hämeenlinnan yössä reivattiin kuin viimeistä päivää, ja huhut nappikaupasta ovella tavoittivat myös portsari-Tuhkasaaren 21.2.2023 13:00
Tupakka työllisti Hämeenlinnassa herroja ja enkeleitä, kun tenavatkin tupruttelivat – Kaupungissa tiedettiin yksi, joka ei polttanut eikä nuuskannut 13.2.2023 15:30 | Päivitetty 15.2.2023 8:24
Mielipide | Karnaalinpuiston nimen alkuperä: Oliko metsässä teurastamo, tapahtuiko siellä murha vai harrastettiinko lihallisia iloja? 8.2.2023 10:00
Rautatieaseman ravintolassa on remontin jälkeen tyytyväistä väkeä – Tilojen huono kunto oli aiheuttanut jo läheltä piti -tilanteen 18.1.2023 8:00
Susan Vekka avasi lounaspaikan Hämeen Sanomien talossa – Tuttu hämeenlinnalainen ravintolayrittäjä tarjoaa myös itämaisia makuja Vanajantiellä 10.1.2023 9:55
Veitikkamainen kujeilija on tonttujen paras joulujuoma – Kohtuullisen Hutikan Pyhä Veljeskunta pani sesonkioluet ruotuun 21.12.2022 11:00
Nordic Smokery Bistro päätyi rankkaan ratkaisuun – Sähkölaskut nousivat yli kipukynnyksen 19.12.2022 17:00
Marskin majan yrittäjät tekivät rohkean hypyn keskellä koronaa – Nyt kaksikko avaa tilausravintolan Turengin jalokivessä 14.12.2022 11:00
30 vuotta Topcapia pyörittänyt Bayram Mese ei kadu päätöstään muuttaa kylmään ja pimeään Hämeenlinnaan: "Minulla on tuhansia ystäviä" 21.11.2022 17:00
Maistuisiko ibericon pluma, petite tender tai tonkapapu-pannacotta? Tällaisista aineksista syntyy tulevana sunnuntaina isänpäivälounaita Hämeenlinnan ravintoloissa 8.11.2022 14:50
Hämptonissa puhutaan | Hotseja saa yhä Hämeenlinnasta ja niistä löytyy vissejä eroja – Näin Jukka Niemi arvioi yhden ylitse muiden 2.11.2022 7:00
Hämeenlinnalainen huippukokki Miika Keskitalo palasi heti Vuoden kokki -kisojen jälkeen Pariisiin – Kipinä kisoihin jäi kytemään 1.11.2022 15:00
Inspiraatio voi iskeä Turengin asemalla – Hyvinvointialan yrittäjien tapahtuma tarjoaa piristystä ja terveysvinkkejä syksyyn 26.10.2022 11:00
Toimittajalta | Ihme on tapahtunut Hämeenlinnassa: Sunnuntaina pöydät notkuvat sittenkin 25.10.2022 15:35
Kokenut grilliyrittäjä tarttui tilaisuuteen Pullerilla – Elvis Burgerin Bekim Raci on opetellut tekemään myös hotseja 18.10.2022 12:45