Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Firmaliiga | HPK-KooKoo lauantaina 4.3.

HPK ja KooKoo kohtaavat toisensa kuoleman ottelussa kun molemmat havittelevat viimeistä jatkopaikkaa kevään pudotuspeleihin. Ottelua ennakoivat IKH:n Christer Tuominen sekä Pekolan Liikenteen Risto Pekola

1.  Kaikki keskinäiset ottelut ovat päättyneet vierasvoittoihin yhden maalin erolla, minkälaisen kotiottelun odotat olevan… peseekö HPK kasvonsa Jukurit-pelin fiaskon jälkeen?

2. Miksi HPK pelaa sarjan kärkijoukkueita vastaan todella hyvin ja kompastuu häntäpään joukkueiden kanssa?

3.  Firmaliigan voitto näyttäisi olevan kahden kauppa kun kaksi kotipeliä on jäljellä, onko viimeisillä kierroksilla nähtävissä erikoisia veikkauksia ja tuleeko joku vielä loppukirissä kärkikaksikon takaa ohi?

Christer Tuominen 

1.  Nyt olemme varmasti valmiimpia kuin lauantaina. Pelistä tulee todella tiukka.

2.  Kerhon nopea hyökkäyspeli on myrkkyä joka joukkueelle. Nyt on kuitenkin keskityttävä vain tulevaan.

3.  Vielä voi tapahtua mitä tahansa. Tilanne pysyy jännittävänä loppuun asti.

Risto Pekola

1.  Pakko pestä, mutta Kookoo on ollut meille aina hankala vastus. Tasuria veikkaan

2.  Ei me kaikki kärkijoukkueita vastaan hyvin pelata eikä kaikki häntäpään joukkueita vastaan huonosti. Mutta aika paljon asiassa on perää. Mielestäni kun vastustajalla on ns. yksi laatukenttä peli on meille hankala, taasen jos materiaali on laaja niin pelikirjamme toimii paremmin.

3.  Ei Jäähdytinukkoa kukaan enää kiinni saa vaikka kuinka iltaviskin ääressä suunnittelisi yllärivetoja. Mutta pronssista mekin vielä taistellaan ja jotain ylläriä pitäis keksiä, mutta ei tähän peliin vielä.