Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

HPK-JYP TO 22.9.

Firmaliigan kuljetusneuvokset Risto Pekola sekä Marko Peltoniemi luotaavat Jyp – Hpk pelin ennakko-asetelmia vuosien kokemuksella.

1. Mitä mieltä olet kauden ensimmäisistä peleistä ja ketkä ovat nousseet esille?

2. Rajusti uudistunut jyp on ollut perinteisesti kauden alussa vahva, kuinka kerho onnistuu pysäyttämään hurrikaanin?

3. Pysäyttääkö viime kaudella kerhossa torjunut Eetu Laurikainen kotijoukkueen, entä onko pelaajalle/maalivahdille hyötyä siitä että tuntee vastustajan?

Risto Pekola

1. Pelit alkaneet odotetusti ja ketjut vasta hitsautuu kasaan. On nuoria ja kokeneita kettuja joilla ei kaikki ajatukset voi heti mennä samaan putkeen. Nuoremmat pelaajat ovat iloisesti yllättäneet.

2. Paha rasti tulee olemaan. JYP on aloittanut taas mallikkaasti ja vahvalla materiaalilla. Omaan kiekonhallintaan/peliin pitää pystyä kaikkien ketjujen.

3. Kyllä Eetulle hyötyä on HPK tuntemuksestaan mutta riittääkö se esim. Jolya/Hietasta vastaan.

Marko Peltoniemi

1. Kausi on alkanut varsin odotetusti. Ei vielä valmista peliä, mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa. Vielä ei ole kukaan pelaajista noussut erityisesti esille.

2. Nykyisen valmennuksensa myötä JYP voi olla hyvin organisoitu ja vahvasti puolustava joukkue. Kausi ei ole alkanut heillä varmasti ihan siten, kuin ovat halunneet, joten hamuavat kiivaasti pisteitä Rinkelinmäeltä. Tehokkuus maalinteossa ratkaisee ottelun.

3. Hiukan saattaa olla hyötyä siitä, että tuntee pelaajan, mutta tuskin se ratkaisee pelin aikana lopulta mitään. Toivotaan, ettei Laurikainen juhli tällä kerralla voittoa.