Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

HPK-Sport 17.9.

Jarkko Hyvärinen Japirasta ja Timo Rastas Starkista odottavat luottavaisin mielin HPK:lta menestystä tulevissa pudotuspeleissä.

1. Sport on ollut hankala vastustaja kerholle, millä teeseillä ohjeistaisitte joukkuetta kotiavaukseen?

2. Mitä odotat tämän kauden joukkueelta ja onko uudet vahvistukset kaivattuja sateentekijöitä?

3. Harjoitusotteluissa kävi hyvin väkeä, ehdittekö itse katsastamaan tunnelmaa paikanpäällä?

Jarkko Hyvärinen

1. Suutari pysyköön lestissään eli ehkäpä näin rakennusurakoitsijana jätän ohjat valmennukselle. Eiköhän oranssit kaiva helpon voiton Vaasalaisista Pikkaraisen teeseillä. Kyllä Vaasankin veri vapisee kun aletaan myllyttään ☺

2. Odotukset on aina tässä vaiheessa taivaissa. Kyllä sinne toi mielenkiintoisia nimiä rosteriin tuli. Innolla lähden seuraamaan minne asti sadetta riittää esimerkiksi Mooseksen pojalla. Myös Hietasen paluu rosteriin oli sykähdyttävä uutinen. Siinä on jämäkkä pakki joka olisi kelvannut kaikille muillekin mutta halusi nimenomaan tulla kotiin. Kyllä semmoinen aina lämmittää.

3. Harkkamatseihin en valitettavasti tällä kertaa ehtinyt. Tuloksia toki seurasin mutta eipä noista nyt oikein mitään voi päätellä. Loistohomma jos yleisö on löytänyt itsensä paikanpäälle.

Timo Rastas

1. Nimenomaan on ollut eli se on ollutta ja mennyttä.

2. Pleijareihin mennään. Ei se ainakaan johtajuudesta ole kiinni.

3. En