Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia: Janakkalassa miehet tappelivat muutoinkin kuin nyrkein – Toinen sai kattilasta päähän niin että "gongi soi"

Janakkalassa miehet selvittelivät lauantaina välejään tappelemalla.

Nyrkkien lisäksi nujakassa käytettiin aseina myös tuolia ja kattilaa: ”gongin ääni tuli, kun toista miehistä lyötiin kattilalla päähän”, kuvailee Hämeen poliisi tiedotteessaan.

Partio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Hämeenlinnassa Paasikiventiellä perjantaina kello 21.15 aikaan.

Autoa kuljettaneella 25-vuotiaalla naisella ei ollut ajo-oikeutta. Nainen on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 11 kertaa.

Perjantaina kello 01.10 aikaan partio suoritti ylinopeusvalvontaa Janakkalassa Helsinki-Tampere valtatiellä 120 km/t nopeusrajoitusalueella, kun poliisiin valvontapisteen ohitti auto nopeudella 179 km/t. Kun partio pysäytti auton, selvisi, että kuljettaja oli 22-vuotias mies ja kyydissä oli kolme matkustajaa.

Miehen ajokortti otettiin poliisin haltuun ja asiasta kirjattiin ilmoitus törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Torstai-iltana kello 22.20 aikaan liikennevalvontaa VT3:lla Janakkalassa suorittanut poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon.

Autoa kuljettanut nelikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumukseen ylittävän lukeman. Tarkkuusalkometrin tulos jäi alle rangaistavuuden, mutta miehelle kirjoitettiin sakko ylinopeuden vuoksi. Miehen kuljettamalle autolle mitattiin nopeudeksi 155 km/t, rajoituksen ollessa 120 km/t.

Torstaina puolen päivän aikaan liikennevalvontaa Lammilla Padasjoentiellä suorittanut poliisipartio pysäytti Lieson risteyksessä henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon.

Autoa kuljettanut noin neljäkymppinen nainen puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Nainen käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hämeenlinnassa Tuuloksentiellä keskiviikkona iltapäivällä.

Miehen ajanman henkilöauton nopeudeksi mitattiin 132 km/t nopeusrajoituksen ollessa alueella 80 km/t.

Kolme vanhaa ulkorakennusta tuhoutui kokonaan maalaistalon pihalla Turengin Konttilantiellä keskiviikkoiltana, kertoi Hämeen Sanomat.

Kanta-Hämeen pelastuslaitos sai hälytyksen illalla hieman kello 19 jälkeen, jolloin tulessa oli kaksi ulkorakennusta. Paikalle tuli kahdeksan Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen yksikköä, mutta kovan tuulen takia tulipalo levisi kolmanteen ulkorakennukseen. Henkilövahinkoja tulipalossa ei tullut.