Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia | Putkaan joutunut puukkovaras uhkaili ja sylkäisi konstaapelia

Poliisipartio sai viime keskiviikkoiltana tiedon, että keski-ikäinen mies oli aikaisemmin päivällä anastanut puukon sekatavarakaupasta Hämeensaaressa.

Partio tapasi kyseisen miehen kauppakeskuksen vessatilasta ja hänellä oli hallussaan anastettu puukko.

Kiinniotettu mies uhkaili suusanallisesti satuttavansa poliisia. Putkatiloissa mies sylkäisi konstaapelia ja vartijaa.

Miehen epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.

Poliisi päätti pysäyttää Kolmostiellä Parolassa henkilöauton tarkastusta varten viime torstai-iltana kello 19.

Partion kytkiessä pysäytysvalon päälle, auto lähti kiihdyttämään voimakkaasti karkuun. Auto pakeni noin viiden kilometrin matkan ja kääntyi Kappakallion levikkeelle.

Kun poliisi pääsi pysähtyneen auton taakse, kuskin paikka oli tyhjä, vaikka autosta ei ollut poistunut ketään. Auton apukuskin paikalla istui mies ja takapenkillä kaksi miestä.

Partion puhuttaessa miehiä he kaikki kiistivät kaikki ajaneensa autoa. Pienen keskustelun jälkeen yksi miehistä tunnusti olleensa ratissa.

20-vuotias mies puhalsi nollat, huumausainepikatesti oli positiivinen. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänellä oli useita etsintäkuulutuksia perässään.

Torstaina aamulla noin kello 8.00 partio sai tehtäväksi mennä Hämeenlinnassa Ahvenistonkadulla sijaitsevalle sairaalan rakennustyömaalle.

Ilmoittajan mukaan sieltä oli aidatulta alueelta juuri anastettu lähes 300 euron työmaavalaisin. Ilmoittaja oli havainnut miehen menevän Kylätiellä sijaitsevan talon kellarikerrokseen lampun kanssa.

Partio löysi kellarista 45-vuotiaan miehen, jonka hallussa oli anastettu lamppu. Mies otettiin kiinni ja lamppu palautettiin takaisin työmaalle.

Tampereen valtatiellä Hämeenlinnassa ajeli viime torstaina poliisipartion edessä henkilöauto, jonka keskinopeudeksi mitattiin 112 km/t, kun kyseisellä alueella nopeusrajoitus on 80km/t.

Partio pysäytti ajoneuvon ja selvisi, että sitä kuljettaneella 38-vuotiaalla miehellä ei ollut ajo-oikeutta. Miehelle suoritettu seulonta-alkometrikoe näytti nollaa, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita.

Hän on jäänyt viimeisen vuoden aikana kuusi kertaa kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Nuorehko nainen oli myymälävarkaissa viime viikon tiistaina aamulla kauppaliikkeessä Hämeensaaressa.

Nainen oli mennyt liikkeeseen ja kerännyt tuotteita. Kassalinjaa ennen hän oli laittanut noin 20 euron arvoisen naudan entrecoteen takkinsa sisään ja maksanut kassalla toisen tuotteen.

Nainen otettiin kiinni ja hänen epäillään syyllistyneen näpistykseen.