Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia | Murtosarjasta epäilty vangittiin Hämeenlinnassa, poliisi kiittää vihjeistä

Hätilän ja Sairion alueella murtauduttiin viiteen omakotitaloon maanantain 24. ja tiistain 25.4. välisenä aikana Hämeenlinnassa. Murrot tehtiin päivällä.

Perjantaina Hämeen poliisi tiedotti ottaneensa rikoksesta epäiltynä kiinni yhden ulkomaalaisen miehen. Hänet vangittiin todennäköisin syin epäiltynä.

Poliisi pyysi alkuviikosta havaintoja alueella polkupyörällä liikkuneesta miehestä. Mies oli liikkunut talojen pihoissa ja kysynyt englannin kielellä jotain asioita.

Hämeen poliisilaitos kiittää kaikista saaduista vihjeistä. Ne ovat osaltaan edesauttaneet esitutkintaa.

Naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Kolmostiellä Hattulassa torstaina.

Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Hänen käyttämänsä henkilöauto seilasi kaistalla laidasta laitaan ylittämällä välillä keskiviivan.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hämeenlinnassa Aulangontiellä torstai-iltana.

Kuljettajan käyttämän henkilöauton nopeudeksi mitattiin 122 km/t nopeusrajoituksen ollessa alueella 50 km/t.

Viime viikon maanantaina kello 16.30 jäi 33-vuotias mies kiinni näpistyksestä Hämeenlinnassa Takkumäentiellä sijaitsevassa liikkeessä.

Mies oli ottanut hyllystä 30 euroa maksavan matkakaiuttimen, mennyt tuotteen kanssa sovituskoppiin, missä hän oli ottanut tuotteen pakkauksesta pois ja piilottanut kaiuttimen housuihinsa.

Tämän jälkeen mies oli ohittanut kassalinjan maksamatta tuotteita. Kaiutinta ei saatu myyntikuntoisena takaisin.

Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana 25 kertaa kiinni omaisuusrikoksista.

Poliisi sai viime viikon maanantaina noin kello 16.30 tehtäväksi mennä Hämeenlinnassa Katumantielle.

Ilmoituksen tehnyt oli havainnut kahden miehen poistuvan kerrostalon takaovesta ja heidän jäljiltään havaittiin, että useaan häkkikomeroon oli murtauduttu.

Partio tavoitti miehet ja käski heitä pysähtymään, jolloin molemmat säntäsivät juoksuun. Juoksun aikana miehiltä tippui maahan taloyhtiön varastoista anastettua tavaraa.

Varkaiden huonot elintavat ja liian vähäinen liikunta aiheuttivat sen, että perään juossut konstaapeli tavoitti hetkessä kummankin pakenijan.

38- ja 19-vuotiaat miehet otettiin kiinni varkauteen epäiltynä. Miesten hallusta löytyi varastetun omaisuuden lisäksi myös huumausaineita.