Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan | Aleksi Aromaa paljasti kuumat hetkensä Hannele Laurin kanssa

Laulajatähti kertoi muistoistaan vapautuneesti Hämeenlinnan konsertissaan.

Moni nuori mies on vuosikymmenten varrella ihastunut vaaleaan komedienneen Hannele Lauriin, 70. Harva on päässyt kuitenkaan näyttelijättären kanssa tositoimiin.

Hämeenlinnalainen laulaja Aleksi Aromaa, 39, kuuluu tähän joukkoon. Aromaa paljasti lämpimät muistonsa Hannele Laurista konsertissaan Hämeenlinnan teatterissa viime torstaina.

Aromaa muisteli ensimmäistä musikaalirooliaan, jonka hän sai 25-vuotiaana "noviisipoikana" Heinolan kesäteatterin Kiss Me, Kate -musikaalista. Aromaan vastanäyttelijänä toimi tuolloin näyttelijälegenda Hannele Lauri.

Aromaata tosin harmitti, ettei heillä ollut musikaalissa yhtään yhteistä kohtausta. Hän kun olisi mieluusti tutustunut Lauriin paremmin.

Valmistavissa pääharjoituksissa Aromaan näyttelijäkollega Tatu Siivonen oli kesken kaiken kuiskannut Aromaalle, että tämän pitäisi mennä kohta lavalle ja käydä suutelemassa Lauria intohimoisesti.

– Minä ajattelin, että tähän halpaan en mene! Aromaa nauroi.

Yllätyksekseen hän kuitenkin pian kuuli ohjaajan käskevän hänet lavalle. Näytelmään oli kuin olikin lisätty Siivosen kertoma suutelukohtaus.

Aromaa teki työtä käskettyä. Suutelukohtausta piti tosin harjoitella useaan otteeseen, sillä Lauri on Aromaata huomattavasti pidempi. Lopulta huulet osuivat yhteen oikeassa kulmassa, kun Aromaa seisoi portailla ja taivutti Lauria intohimoisesti eteenpäin.

– Sain suudella häntä sen kesän aikana 40 kertaa. Lisäsin sen ansioluettelooni, Aromaa hauskutti yleisöään Hämeenlinnassa.

Kaupunkiuutisten Hämptonissa puhutaan -juorupalstalla ruoditaan viikon tapahtumia kieli poskessa.