Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan | Lady Gagan tatuointiartisti kertoo Jyrki 69:n hulvattomasta puolesta – Goottirokkareiden uusin albumi on nyt ulkona

The 69 Eyes -yhtye julkaisi maanantaina kauan odotetun pitkäsoittonsa Death of Darkness, jonka nimikappaleen videota kuvattiin Hämeen linnassa.

Levyltä löytyy myös murhaballadi This Murder Takes Two, jossa laulusolisti Jyrki 69:n duettovieraana on kalifornialainen tatuointi-ikoni Katherine von Drachenberg eli Kat Von D.

Televisio-ohjelmistaan LA Ink ja Miami Ink maailmanmaineeseen noussut meksikolaistaiteilija on tatuoinut supertähtiä Lady Gagasta Lemmy Kilminsteriin.

Nykyisin musiikilliseen artistiuraan keskittyvä Kat Von D. kertoi maanantain Iltalehden (IL 24.4.) haastattelussa tunteneensa ”69:n pojat” jo pitkään.

Ensimmäinen yhteiskappale Rosary Blue ilmestyi jo vuonna 2013.

– The 69 Eyes -yhtyeellä on erityinen paikka sydämessäni, koska se oli ensimmäinen kokemus kappaleen nauhoittamisesta. Rakastan sitä, miten paljon Jyrkillä oli luottoa minuun silloin.

Suomalainen rock-tähti onkin osoittanut todellisen luonteensa Kat Von D:n seurassa.

– Jyrki on hulvaton! Kun kuvasimme uuden kappaleemme musiikkivideota, minun piti ottaa poikani mukaan kuvauksiin. Minusta oli niin söpöä nähdä, miten Jyrki leikki poikani kanssa, että he ovat vuorella ulvovia susia. Rakastan hänen sisäistä lastaan. Hän on hyvä mies.

Iltalehden haastattelun aikana tulee ilmi, että Kat Von D on todellinen Suomi-fani ja vieraillut niin monia kertoja täällä, ettei edes muista matkojensa määrää.

The 69 Eyes keikkailee parhaillaan Suomessa ja suuntaa toukokuussa kiertueelle Yhdysvaltoihin.

Kesällä bändiä päästään näkemään taas kotimaan festivaaleilla.