Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan | Lammilla siunatun Unelmahäät-parin rankat taustat paljastuivat: 26-vuotias morsian antoi anteeksi pahoinpitelyn

Pari avioitui, kun sulhanen oli koevapaudessa. Häitä tanssittiin maaliskuussa Lammilla ja Turengissa.

Lammilaistaustainen Mikko Mäkinen, 38, sanoi maaliskuun alussa ”tahdon” Hennansa, 26, kanssa Lammin kirkossa ja häitä tanssittiin Turengissa, Kiipulan Kustaanhovissa. Etukäteen kohuttu jakso hääjuhlista nähtiin tänä maanantaina televisiossa Unelmahäät-ohjelmassa.

Jo viime viikonloppuna Mäkiset nousivat valtakunnanjulkkiksiksi, kun Iltalehti kirjoitti sulhasen rikostuomioista. Tv-ohjelmassakin käsiteltiin Mäkisen huumetuomiota. Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi Mäkisen maaliskuussa 2020 huumaavien lääkkeiden, doping-aineiden sekä luvattoman aseen hallussapidosta.

Sitä ohjelmassa ei kuitenkaan kerrottu, että tuomioon sisältyi myös puolison pahoinpitely. Iltalehden mukaan Mäkinen oli potkinut ja riepotellut aivokasvaimesta toipuvaa tulevaa vaimoaan marraskuussa 2019 yhteisessä kodissaan päihdehuuruisen illan päätteeksi.

Kaikesta päätellen Mäkinen antoi miehelleen anteeksi, ja perhesopu säilyi tuomiosta huolimatta, sillä ison elämänmuutoksen tehnyt pariskunta meni virallisesti naimisiin jo marraskuussa 2021, jolloin Mäkinen oli päässyt koevapauteen.

Tv-ohjelmassa Henna Mäkinen jopa kiittelee vuolaasti miehensä tukea juuri noiden rikosten tapahtumavuonna, jolloin hän toipui aivoleikkauksistaan.

– Mä sanon suoraan, että Mikko pelasti mut. Hän juotti ja syötti mut, puki mut, käytti mua vessassa ja pesi mut, vaimo kertoi tv-kameroille.

Mäkiset tapasivat toisensa vuoden 2019 alussa. Tv-ohjelmassa nähtävässä hääpuheessaan vaimo paljasti hurmaantuneensa miehensä sänkykamaritaidoista.

– Sä teit muhun vaikutuksen. Ja kaikki te tiedätte – Lammin mies – millä muullakaan kuin seksillä. Ja sittemmin röyhkeällä itsevarmuudella.

Unelmahäissä nähdään toukokuussa myös toinen paikallinen pari, iittalalaiset Mika ja Pauliina Leinonen.