Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely | Kevät herättää usein sisäisen sisustajan – Mitä hankit viimeksi kotiisi?

Marika Kuosa, Hämeenlinna

– Tilasimme terassille lasituksen. Se ei ollut mikään heräteostos. Olemme asuneet nykyisessä kodissamme vuoden ja sinä aikana huomanneet, että terassille sataa vettä ja lunta. Lasitus tuo terassille pidemmän käyttöajan, kun pääsemme säältä suojaan.

– 12-neliöisestä terassista saamme hyvän huoneen. Koiratkin varmasti tykkäävät jatkossa lötkötellä siellä.

Hannele Ahonen, Hämeenlinna

– Viimeisimmäksi olen varmaan hankkinut kuivakukkia ja niille maljakoita. Nyt kun kevät, olen lisäksi laittanut vaihtoon sisustustyynyjä.

– Keväällä käytän luonnosta innoituksensa saavia vaaleita sävyjä. Hankkimani pampaheinät ovat sävy sävyyn näiden tekonahkaisten tyynyjen kanssa.

Outi Ruohela, Hämeenlinna

– Ostin kaksi olohuoneen mattoa. Niissä on sinertäviä ja vihertäviä sävyjä, jotka kokoavat koko olohuoneen värit yhteen. Yleensäkin pidän eniten selkeistä väreistä.

– Nyt kun kevät tulee ja aurinko alkaa paistaa, tulee minulle aina sisutuskärpäsen purema. Pääsiäiseksi hankin servettejä ja nostan esille keltaisia koristeita.

Jonna Ylitalo, Turenki

– Hankin pelitietokoneen. Siihen kuuluu kone ja kaksi näyttöä. Heitin keittiönpöydän ympäriltä tuolit pois ja valtasin sen pelipaikakseni. Mieheni pelaa olohuoneessa. Eihän se pelikone mikään varsinainen sisustuselementti ole.

– Vaikka pukeudun usein itse pinkkiin, kotini on värimaailmaltaan hillitty. Suosin musta-valkoista ja harmaata.