Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan | Popinon asiakkaat kiittävät erityisesti palvelusta – Ravintola sai valtakunnallista mainetta

Legendaarinen hämeenlinnalaisravintola sai valtakunnallista mainetta päästessään suositun nettiajanvarausjärjestelmän suosittelulistalle.

Popinon asiakkaat olivat antaneet ravintolalle viime vuonna jälleen hyvät arvostelut TableOnlinen palautekyselyssä. Tämä oli jo ainakin neljäs vuosi peräkkäin, kun ravintola menestyi arvioissa.

TableOnline suosittelee 2023 -listalle pääsevät kaikki ne tätä varauspalvelua käyttävät ravintolat, joiden asiakasarvioiden keskiarvo oli vuodenvaiheessa vähintään 4,5 ja joilla oli palvelussa vähintään 50 asiakaspalautetta.

Asiakasarvosteluiden maksimipistemäärä on viisi, ja Popinolla se oli 4,65. Erityisen paljon asiakkaat kiittävät ravintolan palvelua.

Popino tunnetaan Hämeenlinnassa erityisesti pitsoistaan, jotka poikkeavat tyyliltään kaupungin muiden pitserioiden tuotteista.

– Ruoka ei ole vuosikymmenten aikana muuttunut mihinkään, vaan on edelleen taivaallisen hyvää, eräskin tyytyväinen asiakas kommentoi varauspalvelun sivuilla.

Hämeenlinnan ravintoloista TableOnlinea käyttää ainoastaan Popino, joten kaupungin sisällä ravintoloiden asiakaskokemuksia on tämän perusteella mahdotonta vertailla.

Esimerkiksi Piparkakkutalo, Vanai Bistro & Bastu, Uoma ja Vintti käyttävät DinnerBooking-palvelua, jossa ne kaikki on arvioitu vähintään viiden tähden ravintoloiksi maksimiarvion ollessa kuusi tähteä.

Hämeenlinnassa riittää siis hyviä ruokaravintoloita moneen makuun, mikä on elävän kaupungin merkki. Onnea Popinolle ja muillekin!