Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Hämptonissa puhutaan | Pari tuntia Tinderissä riitti – Laura Friman meni naimisiin faninsa kanssa

Hämeenlinnalaistaustainen mediapersoona löysi rakkaansa kesken radiolähetyksen.

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisista uransa aloittanut kirjailija, toimittaja Laura Friman on mennyt toistamiseen naimisiin.

Hämeenlinnassa syntynyt ja kasvanut Friman sanoi tahdon ohjaajamiehensä Lauri Tammisen kanssa viime keskiviikkona Helsingissä.

Friman on aiemmin kertonut Kaupunkiuutisille elämän mittaisesta ihastuksestaan Metallican rumpalia Lars Ulrichia kohtaan. Vaikka uusi aviomies ei olekaan Lars, on hänen etunimeltään kuitenkin Lauri.

Tuoreen avioparin rakkaustarina etsii vertaistaan. Sen alkusanat lausuttiin nimittäin neljä vuotta ystävänpäivän radiolähetyksessä, jota Friman juonsi Radio Helsingin taajuudella.

Tuolloin vastikään lastensa isästä eronnut Friman liittyi iltapäivälähetyksen ajaksi Tinderiin ja selosti suorassa lähetyksessä, millaisen vastaanoton hänen profiilinsa siellä herätti.

– Utopistinen tehtävämme oli löytää elämän rakkaus neljässä tunnissa. Show’n päätteeksi tuhosin sovitusti koko Tinderin, Friman kertoi parin alkutaipaleesta Instagramissa.

Mätsejä alkoi ilmaantua. Erityisesti yksi niistä jäi kummittelemaan tuoreen sinkun mieleen.

Frimania muutaman vuoden nuorempi mies kertoi pitävänsä sipseistä, kirjoista ja kaljasta. Hän paljasti myös olevansa radiojuontajan fani ja ihastunut teinin tavoin tämän radiopersoonaan.

Friman päätyi faninsa kanssa treffeille, ja loppu on historiaa. Pari elää nyt onnellista nelilapsisen uusperheen elämää Suomenlinnassa.

– Always Late, Friman kirjoitti parisuhdepäivitykseensä hääpäivänään 1. maaliskuuta 2023 molempien lempinimeen viitaten.

Kaupunkiuutiset onnittelee lämpimästi tuoretta avioparia!

Kaupunkiuutisten Hämptonissa puhutaan -juorupalstalla ruoditaan viikon tapahtumia kieli poskessa.