Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Janakkalan musiikkipäivillä on Diandran tähtiloistoa, koskettavia kupletteja ja poikakuoro Cantores Minores

Upeaääninen laulaja avaa konserttisarjan Turengin liikuntahallissa.

Janakkalan Musiikkipäivät 2023 soi Turengissa ja Pyhän Laurin kirkossa kolmen hyvin erilaisen konsertin voimin, festivaali kertoo tiedotteessaan.

Perjantaina 10. maaliskuuta kello 19 Turengin liikuntahallissa esiintyy viihdemusiikin tähti Diandra, joka on valloittanut yleisöä muun muassa yhtenä Elämäni biisi -ohjelman solisteista. Laulaja teki läpimurron julkisuuteen voitettuaan Suomen Idols -laulukilpailun vuonna 2012.

Diandra esiintyy intiimin unplugged-kokoonpanon säestyksellä laulaen kappaleita vanhoista klassikoista uudempaan tuotantoon sekä suomeksi että englanniksi.

Lauantaina 11. maaliskuuta kello 18 on vuorossa Orpopojan valssi -konsertti Turengin kirjaston aulassa, jossa Juha Hautaluoma ja Pasi-Pekka Vainionpää esittävät J. Alfred Tannerin kupletteja

Laulu on iloni ja työni, Kulkurin valssi ja Eikö juu ovat sata vuotta vanhoja lauluja ja ne toimivat edelleen.

Ne saavat yleisön sekä nauramaan kyynelsilmin että hiljentymään syvästi inhimillisten kysymysten äärelle.

Vuonna 1884 syntynyt Tanner oli ensimmäinen suomalainen viihdetähti, joka loi lauluja, sanoituksia ja hahmoja aikansa ihmisistä, tapahtumista ja ilmiöistä.

Ajan saatossa hänen laulujaan ovat tehneet tunnetuiksi niin Repe Helismaa kuin Vesku Loirikin.

Festivaalin huipentaa sunnuntaina kello 16 Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa esiintyvä poikakuoro Cantores Minores.

Vuonna 1952 perustettu Cantores Minores – Helsingin tuomiokirkon poikakuoro – on Suomen suurin ja ammattimaisin kuorokoulu, joka toimii poikien ja nuorten miesten musiikillisena ja henkisenä kasvattajana pääkaupunkiseudulla.

Kuoron taiteellinen johtaja on Hannu Norjanen. Konsertissa kuullaan suomalaista ja eurooppalaista kuoromusiikkia keskiajalta nykypäivään.

Janakkalan musiikkipäivät pe–su 10.–12.3.