Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Miekkalinnan uutisia: Turengin veriteosta tuomittiin neljä vuotta vankeutta

Kanta-Hämeen käräjäoikeus antoi perjantaina tuomion Turengissa marraskuussa tehdystä tapon yrityksestä syytetylle naiselle.

Haastehakemuksen mukaan tapon yrityksestä syytetty nainen oli yrittänyt ensin lyödä uhria vatsaan ja tämän jälkeen lyönyt solisluun päälle veitsellä, jossa oli 16 senttimetrin terä.

Teräase puhkaisi uhrilta vasemman keuhkopussin.

Veriteko tuli poliisin tietoon, kun Janakkalan terveysasemalta ilmoitettiin hätäkeskukseen, että sinne oli tullut potilas, jolla oli verta vuotava vamma ylävartalossaan.

Veriteko oli tapahtunut terveysasemaa vastapäätä sijaitsevassa asunnossa.

Syytetty kiisti lyöneensä uhria veitsellä, mutta myönsi, että puukotukseen käytetty veitsi oli hänen leipäveitsensä.

Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi Anne Sarita Haimin neljän vuoden ehdottomaan vankeuteen.

Lisäksi rikoksentekovälineenä takavarikoitu puukko tuomittiin valtiolle menetetyksi.

Puukotuksen uhri tuomittiin samassa oikeudenkäynnissä sakkorangaistukseen huumausaineen käyttörikoksesta, sillä häneltä löytyi pieni määrä amfetamiinia.

Paikalla ollutta kolmas henkilö tuomittiin niin ikään sakkorangaistukseen toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Maanantaina aaumuyöstä Janakkalassa Helsingintiellä autoilleen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Liäksi hänen hallustaan löytyi vähäinen määrä huumausainetta.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Janakkalassa Paturintiellä sunnuntai-iltana.

Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,54 mg/l.

Kolmekymppisen miehen epäillään kuljettaneen pakettiautoa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena Topenontiellä lauantaina illalla.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus epäillystä rattijuoposta viime viikon tiistaiaamuna Hausjärvellä.

Poliisipartio lähti tavoittelemaan autoa, mutta partio ei sitä kuitenkaan tavannut.

Muutama tunti myöhemmin hätäkeskukseen tuli uusi ilmoitus, jonka mukaan auto on ajautunut ulos tieltä ja paikalla on kaksi miestä.

Partiolle selvisi, että ajokiellossa oleva nelikymppinen mies oli ajanut henkilöautolla ojaan Vehmaistentiellä. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 0.93 mg/l tuloksen.

Nelikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.