Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia | Rekka peruutti jalankulkijan päälle Reskalla

Poliisi sai torstaiaamuna ilmoituksen liikenneonnettomuudesta.

Kuorma-auton kuljettaja oli ollut peruuttamassa Raatihuoneenkadulla kävelykatua pitkin ja törmännyt auton takana kävelleeseen jalankulkijaan.

Jalankulkija oli kaatunut törmäyksen seurauksena, ja hän sai lieviä vammoja.

Tapahtunutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Sunnuntaina iltapäivällä kello 15.15 poliisipartio pysäytti Iittalantiellä henkilöauton. Autoa kuljettanut 1950-luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin rattijuopumuslukeman.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Hämeenlinnassa Sairionkadulla lauantaina illalla.

Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Partio mittasi henkilöautolle nopeudeksi 158 km/t Helsinki–Tampere -valtatiellä aikaisin lauantaina aamulla.

Tieosuudella on 100 km/t nopeusrajoitus.

Kuljettajana toiminutta naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi selvitteli torstaina iltapäivällä tapausta, jossa Turun Valtatieltä Vanajantielle kääntyneen ajoneuvoyhdistelmän perävaunusta oli pudonnut hakekontti, joka tukki toisen ajokaistan.

Poliisi ohjasi paikalla liikennettä siihen saakka, että kontti oli saatu nostettua pois ajoradalta. Tapahtumasta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Henkilöauto törmäsi viime keskiviikkona kovalla vauhdilla toiseen henkilöautoon Pollentiellä.

Henkilöauton kuljettaja oli ollut kääntymässä Pollentieltä vasemmalle ja samanaikaisesti takaa tullut auto oli lähtenyt ohittamaan kääntyvää autoa vasemmalta puolelta.

Autojen etukulmat osuivat yhteen ja takaa tullut auto ajautui törmäyksen jälkeen pellolle.

Kääntymässä olleen autossa olleet kaksi henkilöä toimitettiin sairaalaan tarkastettavaksi. Toisen auton kuljettaja poistui paikalta jalkaisin heti törmäyksen jälkeen, eikä häntä etsinnöistä huolimatta tavoitettu.

Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Henkilöauto oli törmännyt kovalla vauhdilla moottoritiellä Kappakallion levähdysalueelle pysäköidyn ajoneuvoyhdistelmän perävaunuun viime keskiviikkona.

Törmäyksen jälkeen auto oli jatkanut matkaa osuen vielä valotolppaan sekä kiveen ja päätyen lopulta katolleen.

Autoa kuljettanut keski-ikäinen mies kuljetettiin tapahtumapaikalta sairaalaan tarkastettavaksi.

Auton kyydissä oli kaksi koiraa, joista toinen pääsi onnettomuuden seurauksena karkuun ja jäi auton töytäisemäksi moottoritiellä.

Molemmat koirat toimitettiin eläinsairaalaan hoidettavaksi. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat ja huumepikatesti oli positiivinen.