Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Hämptonissa puhutaan | Hämeenlinnan oma virkagootti päivitti asusteensa yhteiskuvaan

Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviainen oli paikalla, kun The 69 Eyes kuvasi musiikkivideotaan muutama viikko sitten Hämeen linnalla.

Vanhaksi gootiksi jo aiemmin tunnustautunut Parviainen ei tosin ollut varustautunut tapahtumaan ihan viimeisen päälle.

– Missäs sun aurinkolasit on, bändin jäsenet olivat kyselleet ennen kuin asettautuivat Hämeen Sanomia varten yhteiskuvaan Hämeenlinnan ykkösvirkamiehen kanssa.

Onneksi pilotit saatiin paikalle nopeasti. Näin sekä bändi että kaupungin oma ”virkagootti” olivat yhtenäisesti asustautuneita tummissa vaatteissaan ja bändin tavaramerkiksi tulleissa aurinkolaseissaan.

Linna valikoitui videolle kuvauskohteeksi bändin hämeenlinnalaistaustaisen laulajan Jyrki Linnakiven ideasta. Hän on julistanut rakkauttaan vanhaa kotikaupunkiaan kohtaan eri tilanteissa.

The 69 Eyesin musiikkivideo Death of Darkness julkaistaan 3. maaliskuuta. Olli-Poika Parviaisella on jo sitä varten suunnitelmia. Hän aikoo ottaa Hämeenlinnan saamasta kansainvälisestä julkisuudesta kaiken irti ja tehdä englanninkielistä viestintää yhdessä bändin kanssa.

Kaupunkiuutisten Hämptonissa puhutaan -juorupalstalla ruoditaan viikon tapahtumia kieli poskessa.