Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia | Tapanäpistelijä pölli olutta kioskista – Kolmostiellä sytettiin roskasäiliöitä tuleen

Yli 50-vuotias mies jäi viime keskiviikkona kello 10.00 kiinni näpistyksestä Hämeenlinnassa Eteläkadulla sijaitsevassa elintarvikekioskissa.

Hän oli ottanut hyllystä kolme tölkkiä A-olutta ja piilottanut ne takkinsa alle. Myyjän huomattua näpistyksen, mies oli luovuttanut kaksi tölkkiä takaisin, mutta pitänyt yhden itsellään ja poistunut kioskista.

Mies otettiin kiinni kioskin ulkopuolelta. Hän on jäänyt viimeisen vuoden aikana omaisuusrikoksista kiinni kahdeksan kertaa.

Kappakallion levähdysalueella Kolmostien varrella Hattulassa oli sunnuntaina yöllä sytytetty palamaan kaksi roskasäiliötä eli molokkia. Tekoa tutkitaan tuhotyönä.

Kolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen kuljettamalla henkilöautoa Rakuunakadulla alkoholin vaikutuksen alaisena perjantaina illalla.

Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen perjantaina illalla rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen kuljettamalla henkilöautoa Helsingintiellä Janakkalassa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena.

Torstai-iltana poliisi pysäytti Hämeenlinnan keskustassa noin 30-vuotiaan naisen kuljettaman henkilöauton.

Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen.

Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Kyydissä olleilla kahdella miehellä oli hallussaan vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta. Heille kirjattiin sakot huumausaineen käyttörikoksesta.

Partio pysäytti torstaina iltapäivällä Hämeenlinnan keskustassa henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometrikokeessa rangaistavuuden rajan ylittävät lukemat.

Hieman alle 40-vuotiaalle miehelle kirjattiin sakko rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi sai torstaina iltapäivällä tehtävän Iittalaan, jossa henkilöauto oli jäänyt jumiin lumipenkkaan.

Poliisin saapuessa paikalla auto oli tyhjä, mutta jälkiä seuraamalla poliisipartio tavoitti yksityisasunnosta auton kuljettajaksi epäillyn keski-ikäisen miehen.

Miehelle suoritettiin puhalluskoe, jonka perustella häntä on syytä epäillä törkeästä rattijuopumuksesta. Hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.