Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan | "Urheilun Setä" Tapio Suominen päätyi taas otsikoihin – erehtyi jakamaan liian auliisti neuvoja nuorelle naiselle

Hattulan oma julkkis osaa onneksi myöntää virheensä.

Hattulalainen selostajalegenda Tapio Suominen päätyi viime viikolla jälleen otsikoihin. Tällä kertaa lehdet bongasivat miehen someriidan kultamekkotyttönä tunnetuksi tulleen Iida Vainion kanssa.

Suominen erehtyi kommentoimaan Vainion Twitter-päivitystä Korisliiga-ottelusta, jossa KTP-Basketin pelaaja Brandon Tabb joutui kontaktitilanteen jälkeen ensihoitajien huomaan. Vainio mainitsi päivityksessään juuri Tabbin kutsuneen hänet peliin.

19-vuotias Vainio muistetaan näyttävästä vaatetuksestaan, kun hän helmikuussa tervehti olympiajääkiekkojoukkuetta. Vainio on kertonut opiskelevansa urheilutoimittajaksi.

58-vuotiaan Suomisen mukaan Vainion ei olisi pitänyt mainita, miksi hän oli pelissä.

– Kerroit taannoin haluavasi vakavasti otettavaksi toimittajaksi. Lienee sopiva hetki aloittaa. Toimittaja ei alleviivaa kutsua. Vielä vähemmän kommentoi, jos on kutsuttu, Suominen tviittasi Vainiolle.

Vainio tulistui heti.

– Kuka sä oot? Mikä sun moraali on 58-vuotiaana painaa 19-vuotiasta nuorta vasta harjoittelevaa naista alas huh? hän ihmetteli.

Vainio ei pysynyt itsekään täysin asialinjalla kutsuessaan Suomista entiseksi toimittajaksi ja muistuttaessaan tämän rattijuopumuksista.

Suominen jatkoi vielä kiistaa.

– Jos kutsutaan, ei tehdä duunia, eikä kommentoida. Treffit ja duuni eivät oikein pelitä. Ihan perusasioita, joista kannattaa aloittaa.

Useamman tunnin viestinvaihdon jälkeen Vainio ja Suominen löysivät sovun. Vainio kutsui Suomista eläväksi legendaksi ja kertoi, ettei ollut pelissä toimittajan roolissa vaan ystävänä. Hän myös sanoi arvostavansa Suomisen osaamista.

– Mulla nousi pintaan kaikkitietävä Urheilun Setä -moodi, ripotteli myös Suominen tuhkaa päälleen.

Suomisen hyvä puoli on se, että hän osaa aina nopeasti myöntää virheensä. Pisteet Urheilun Sedälle siitä!

Kaupunkiuutisten Hämptonissa puhutaan -juorupalstalla ruoditaan viikon tapahtumia kieli poskessa.