Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan | Lulu Ranne kohautti ukrainankeltaisessaan linnan kuningattarena – näyttävä kampaus syntyi Hämeenlinnassa

Meikki ja kampaus olivat paikallisten taideteoksia.

Hämeenlinnalainen kansanedustaja Lulu Ranne (ps.) kohautti itsenäisyyspäivänä linnan juhlissa kanarianlinnunkeltaisessa dutchessesilkkipuvussaan. Elegantin yksinkertaisen, leveähelmaisen juhlapuvun oli suunnitellut Katri Niskanen, jolta nähtiin presidentinlinnassa lukuisia muitakin veistoksellisia pukuja.

Ranne päätyi jo tv-lähetyksessä yhdeksi kuvatuimmista vieraista, ja hänen eleganssiaan ihasteltiin iltapäivälehdissä ja seurapiiripalstoilla.

Lulu Ranne luotti Niskaseen myös edellisellä kerralla vuonna 2019, jolloin hänen yllään nähtiin kauniisti laskeutuva, pinkki silkkiunelma.

Ranne oli sopinut Niskasen kanssa nyt nähdyn keltaisen puvun toteutuksesta jo vuoden 2020 itsenäisyyspäiväksi, jolloin vastaanotto kuitenkin peruttiin koronan vuoksi.

Hän teetti puvun silloin silti tukimielessä loppuun, vaikka näköpiirissä ei heti ollutkaan sille käyttöä.

Nyt perussuomalaisen puolueen markkinoinnistakin tuttu keltainen väri oli entistäkin ajankohtaisempi, sillä siinä saattoi halutessaan nähdä myös sympatiaa Ukrainaa kohtaan.

Tyylin täydensi näyttävä nyörein sidottu kampaus, joka toi mieleen muinaisen Egyptin tai antiikin Kreikan.

Se oli paikallista käsialaa: kampauksesta vastasi Ranteen luottokampaaja Pilvi Pekkola Salon Violetista Hämeenlinnasta. Myös meikistä vastannut Tiina Lamberg on täkäläinen.