Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia: 43-vuotias nainen vangittiin Turengin veriteosta

Kanta-Hämeen käräjäoikeus vangitsi perjantaina 43-vuotiaan naisen epäiltynä Turengissa tiistaina tapahtuneesta veriteosta. Poliisi on tutkinut tekoa tapon yrityksenä ja otti tiistai-iltana kiinni kaksi henkilöä rikoksesta epäiltynä. Toinen heistä on vapautettu.

Veriteko tuli poliisin tietoon tiistaina iltapäivällä, kun Janakkalan terveysasemalle oli tuotu potilas, jolla oli verta vuotava vamma ylävartalossa.

Potilas sai ensiapua ja hänet siirrettiin hoitoon Kanta-Hämeen keskussairaalaan.

Nelikymppinen mies menetti kuljettamansa henkilöauton hallinnan lauantaiaamuna Hämeenlinnan Myllymäessä.

Hän oli ajanut Vuorikatua Turuntien suuntaan tarkoituksenaan kääntyä Suomen Kasarmin kadulle. Tienpinta oli jäinen ja liukas, joten kuljettaja menetti auton hallinnan törmäten talon seinään.

Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Ensihoidon yksikkö kuljetti kuljettajan ja matkustajan sairaalaan tarkastuksiin. Kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus keskipientareelle ajautuneesta henkilöautosta Helsinki–Tampere -valtatiellä lauantai-iltana.

Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että nuoren miehen kuljettamasta henkilöautosta oli loppunut polttoaine ja hän oli ohjannut autonsa pientareelle. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

Kuljettajan hallusta löytyi huumausaineita. Myös autosta löytyi vähäinen määrä huumausaineita.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen sekä kahteen huumausaineen käyttörikokseen.

Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän lauantain vastaisena yönä kello kahden aikoihin Hämeenlinnan keskustaan.

Henkilöautolla oli ajettu päin punaisia liikennevaloja ja melkein törmätty toiseen autoon. Tietojen mukaan kuljettajana toiminut nuori nainen oli vaikuttanut päihtyneeltä.

Kuljettajana oli ehtinyt poistua autosta läheiseen asuntoon, josta poliisipartio sai hänet kiinni. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 0,75 mg/l tuloksen.

Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Hätäkeskukseen tuli perjantaiaamuna ilmoitus kahden auton nokkakolarista Kymppitiellä.

Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että vanhemman miehen kuljettama henkilöauto oli ajautunut vastaantulevien ajokaistalle törmäten pakettiauton keulaan.

Molempien autojen kuljettajat vietiin sairaalan. Vastaantulevien ajokaistalle ajautunut vanhempi mies kuoli sairaalassa.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä vammantuottamuksena.