Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan | Eroseminaarissa tunteitaan läpikäyneellä Satu Taiveaholla on jo uusi prinssi kierroksessa – "Vapaudessa ei ole mielestäni mitään ihanaa"

Vaikeudet eivät selättäneet peruspositiivista ex-hämeenlinnalaista.

Hämeenlinnassa takavuosina vaikuttanut ex-kansanedustaja Satu Taiveaho, 46, avautuu uusista parisuhdekuvioistaan Anna-lehdessä.

Riihimäelle loppukesästä asettunut Taiveaho kertoo olleensa kesällä hieman tuuliajolla eronsa jälkeen, kun avioerohakemus oli hukkunut järjestelmään, Bello-kissa kadonnut mökiltä ja työelämässäkin oli koettelemuksia.

Nyt hänellä pyyhkii kuitenkin jo paremmin. Uusi työ Autismiliiton toiminnanjohtajana maistuu hyvältä, koti on löytynyt läheltä omia vanhempia ja Bellokin palasi karkuretkeltään.

Eroseminaarissa käynyt Taiveaho kertoo löytäneensä rinnalleen myös uuden Tinder-heilan.

– Minua ei ole luotu olemaan yksin. Vapaudessa ei ole mielestäni mitään ihanaa. Ennemmin odotan prinssiä, joka ratsastaa valkoisella ratsullaan oveni taakse, Taiveaho toteaa Annassa.

Prinssi tai ainakin sellaiseksi aikova on jo löytynyt. Taiveaho haluaa kuitenkin tällä kertaa edetä varovaisesti, onhan hyvässä muistissa pika-avioliitto ja -ero haminalaisen puolueaktiivin Ville Virtasen kanssa, joka tatuoi Sadun nimen pian ensitapaamisen jälkeen käsivarteensa.

– Kaiken kokemani jälkeen olen varauksellinen enkä ole valmis uuteen parisuhteeseen kovalla tohinalla. Tarvitsen järkevyyttä ja viisautta siihen, että katson ja harkitsen asioita ennen kun pistän itseni likoon, Taiveaho pohtii lehdessä.

Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa suunnitelmien mukaisesti ja Satu saa valkoratsuisen prinssinsä.