Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulupuu kaipaa jälleen lahjoja paikallisille lapsille ja nuorille – Viime vuonna keräys tuotti yli tuhat mieluista pakettia

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää yhdessä kaupungin lastensuojelun ja Perhekeskus Uppiksen kanssa perinteisen Joulupuu-keräyksen paikallisten vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille.

Viime viikonloppuna avautunut keräys päättyy 11. joulukuuta. Paketoimattomat lahjat suunnataan 0–17 tytöille ja pojille. Ne voivat olla esimerkiksi vaatelahjakortteja, kirjoja, harrastusvälineitä, leluja tai vaikkapa itsetehtyjä villasukkia.

Nuorkauppakamarin vapaaehtoiset ottavat lahjoja vastaan joulukuun kahtena ensimmäisenä viikonloppuna klo 12–16 kauppakeskus Goodmanissa sekä torstaina 1.12. HPK-Ilves-pelissä. Lisäksi lahjoja voi jättää Prismalle, Etelä-Hämeen Osuuspankin Hämeenlinnan ja Hattulan konttoreihihin sekä Tiiriön Alkoon.

Projektipäällikkö Jarkko Kurvinen kertoo, että myös sähköiset rahalahjoitukset onnistuvat eJoulupuun kautta.

Hän oli aloittamassa keräystä Hämeenlinnassa jo vuonna 2007.

– Olen osallistunut joka vuosi vähintään kerääjänä. Tämä on taattu joulumielen lähde, mikä varmasti vain korostuu oman jälkikasvun myötä, 1- ja 3-vuotiaiden lasten isä toteaa.

Hänen mukaansa viime vuonna keräys tuotti yli tuhat lahjaa, joista osa jaettiin jouluna ja osa myöhemmin.