Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia | Ajokiellossa ollut mies yritti piiloutua poliisilta Mäkelän teollisuusalueella hallin taakse

Poliisipartio oli valvomassa liikennettä lauantaina puolenpäivän aikoihin Hämeenlinnan Tiiriössä. Partio pysäytti keski-ikäisen miehen kuljettaman henkilöauton tarkastusta varten. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 0,58 mg/l. Mies vietiin verikokeisiin verenalkoholipitoisuuden määrittämiseksi.

Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.

Keski-ikäinen ajokiellossa oleva mies yritti ajaa poliisipartiota piiloon lauantaina iltapäivällä Hämeenlinnan Mäkelässä. Mies oli lähtenyt peruuttamaan autollaan tulosuuntaansa, kun hän oli havainnut poliisiauton. Partio löysi kuitenkin auton nopeasti teollisuushallin takaa.

Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikokseen. Hänellä on neljä aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän sunnuntain vastaisena yönä kello kahden jälkeen Hämeenlinnan keskustan ravintolaan. Ilmoituksen mukaan ravintolassa oli tapahtunut pahoinpitely.

Partio sai tapahtumapaikalla selville, että parikymppinen mies oli lyönyt toista miestä päähän. Lyöjän epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Nuoren miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena lauantai-iltana Janakkalassa kolmostien varrella olevan huoltoaseman piha-alueella. Poliisipartio pysäytti miehen kuljettaman auton tarkastusta varten. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Autoon tehdyssä paikanetsinnässä löytyi vähäinen määrä huumausaineita, joista osa oli kuljettajan. Kaikkien autossa olleiden nuorten miesten epäillään syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen. Lisäksi kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen sekä huumausaineen käyttörikokseen.

Poliisipartio oli suorittamassa huumausaineiden katuvalvontaa lauantai-iltana Turengin keskustassa. Partio tapasi kadulla kolmekymppisen miehen, joka haisi kannabikselle. Miehen hallusta löytyi huumausaineita.

Mies kertoi poliisipartiolle, että hänellä on asunnossaan kasvamassa kannabista. Partio kävi korjaamassa sadon ja kirjasi rikosilmoituksen huumausainerikoksesta.

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän perjantaina iltapäivällä Janakkalaan Lammintielle. Ilmoituksen mukaan henkilöauto oli ojassa ja sen kuljettaja vaikuttaa päihtyneeltä.

Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että keski-ikäinen mies oli ajautunut henkilöautolla ajosuunnassaan oikealle ojaan vasemmalle kaartuvassa mutkassa Lammintien ja Rytkösentien risteyksessä. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 2,23 promillea. Hänet vietiin verikokeisiin verenalkoholipitoisuuden selvittämiseksi ajohetkellä.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.