Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Vanhaksi gootiksi" tunnustautuva Hämeenlinnan kaupunginjohtaja vastaa rakkautensa tunnustaneelle rokkikuninkaalle Jyrki69:lle

Jyrki69 ei saa kaupungin avaimia, mutta Olli-Poika Parviainen on valmis tarjoamaan miehelle maljan Hämeenlinnan raatihuoneella.

69 Eyes -bändin laulaja ja johtohahmo Jyrki69 tunnusti tämän viikon Kaupunkiuutisissa rakkautensa Hämeenlinnaa kohtaan.

Hämeenlinnassa koulunsa käynyt Jyrki Linnankivi kertoi, että kaupungilla on aina paikka hänen sydämessään.

– Harras toiveeni on, että minut omalta osaltani hyväksyttäisiin osaksi hämeenlinnalaista musiikkiperinnettä. Nyt olen valmis ottamaan vastaan Hämeenlinnan rock-kuninkuuden, ja kaupungin avaimetkin saa antaa, Linnankivi sanoi viime perjantaina Kaupunkiuutisten verkkosivuilla julkistetussa haastattelussaan.

Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviainen oli huomannut jutun ja reagoi siihen tuoreeltaan maanantai-iltana Instagram-tarinoissaan.

– Meillä ei ole enää niitä avaimia, mutta tämä vanha gootti ja nykyinen kyläpäällikkö tarjoaa mielellään maljat raatihuoneella kaupungin puolesta, Parviainen kirjoitti tarinassaan.

Hän myös toivotti rokkarin tervetulleeksi Hämeenlinnaan.

– Linnakaupunki arvostaa Rock-kuninkaallisiaan, Parviainen jatkoi.