Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Hämptonissa puhutaan | Hauholla on maansuru, sillä Tasavallan Perseilijä on poissa – Kehen me nyt puramme hellät tunteemme?

Julkkiskoiran sometilit täyttyivät kymmenistätuhansista liikuttuneista viesteistä.

Suru-uutinen Hauholta yllätti viime viikolla: kaikkien rakastama somejulkkis Pertti Perseilevä Labradorinnoutaja oli lähtenyt autuaammille niityille.

Imusolmukesyöpä koitui Hauhon pormestarin ja Tasavallan Perseilijän eli TP:n kohtaloksi aivan liian varhaisessa iässä. Kuusivuotias Pertti Juhani Kalervo Pasanen oli parhaassa koiran iässä.

Näin tapahtumat etenivät.

Kuolinpäivänä keskiviikkona 19. lokakuuta Pertin sometilille ilmestyi pelkkä musta ruutu.

Seuraavana päivänä tuli selitys:

”Kyllä on perseestä. Meikämandoliinon piti lomailla Kuusamossa syysloma. Imusolmukesyöpä otti kuitenkin miehestä voiton. Pitäkää Piimäntain vallankumouksesta huolta!”

Perjantaina 21. lokakuuta Pertin pikkuveli Jussi, the Kusilinko, nähtiin videolla hotkimassa piimät isoveljensä ja esikuvansa muistolle.

Pertin sometilit täyttyivät pian kymmenistätuhansista viesteistä, joista suurin osa oli selvästi kirjoitettu syvän liikutuksen vallassa. Pertin kohtalo todella kosketti monia.

Kaikessa inhimillisyydessään ja humoristisuudessaan siitä oli tullut monelle arjen piristäjä ja hellien hymähtelyjen kohde. Eräänlainen maskotti.

Kaupunkiuutisetkin nostaa pitkän piimälasin sympaattisen veijarin kunniaksi ja ottaa osaa Pertin ”nahkojen” eli isäntäväen ja someapulaisten suureen suruun.

Toivottavasti saamme seurata tulevaisuudessa urhean Jussin seikkailuja Hauhon ihmemaassa.

Lue kaikki Hämptonissa puhutaan -palstan jutut täältä.