Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia: Pahoinpitelijä pantiin käsirautoihin Aulangolla – Hattulassa kadonnut löydettiin hyvässä kunnossa

Perjantaina kello 22.45 partio sai tehtävän Scandic Aulanko -hotellin aulaan, johon oli tullut hysteerinen nainen kertomaan, että hänen miesystävänsä oli pahoinpidellyt häntä ulkona.

Partion tullessa paikalle, selvisi asianomistajan kertomana, että hänelle ja hänen miesystävällensä oli tullut suusanallista riitaa liittyen miehen alkoholinkäyttöön.

Mies oli tästä hermostunut ja lyönyt naista useaan otteeseen kasvojen alueelle sekä kuristanut häntä. Naisen miesystävä tavattiin hotellin sisäänkäynnin luota ja häntä kiinniotettaessa alkoi mies vastustamaan voimakkaasti kiinniottoa.

Miehelle jouduttiin laittamaan käsiraudat kuljetuksen turvaamiseksi. Poliisilaitoksella mies jatkoi vielä voimakasta vastarintaansa huonolla menestyksellä.

Häntä epäillään pahoinpitelystä ja virkamiehen vastustamisesta.

Nuori motoristimies on epäiltynä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ajettuaan moottoripyörällä Heinäjoentiellä maanantaina iltapäivällä 112 km/t, nopeusrajoituksen ollessa 50 km/t

Hätäkeskukseen tuli sunnuntaina iltapäivällä ilmoitus Tuuloksentiellä epävarmasti etenevästä henkilöautosta.

Ilmoituksen mukaan epävarmasti edenneen auton kuljettaja oli ajanut välillä ojaan ja jatkanut taas matkaansa.

Poliisipartio tavoitti auton myöhemmin Valtatiellä 12. Auton noin 50-vuotiaalle mieskuljettajalle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi kiinnitti sunnuntai-iltana Tuuloksentiellä huomiota ylinopeutta vastaantulevaan henkilöautoon.

Partio mittasi auton nopeudeksi Ruununmyllyssä 109 km/t rajoituksen ollessa 60 km/t.

Autoa kuljettanutta noin 60-vuotiasta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Partio pysäytti perjantaina kello 01.30 aikaan Hattulassa Alppimäentiellä henkilöauton tarkastusta varten.

Autoa kuljettanut alle 20-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Tarkkuusalkometrikoe vahvisti rattijuopumusepäilyn.

Kotihoito Hattulasta ilmoitti hätäkeskukseen viime keskiviikkona aamuyöllä, että heidän asiakkaanaan oleva, 87-vuotias muistisairas nainen oli poistunut kotoaan.

Naista etsittiin poliisin ja vapaaehtoisen pelastuspalvelun henkilöstön toimesta.

Kadonnut löytyi aamukahdeksan jälkeen Parolasta olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa.

Parikymppisen miehen epäillään olleen huumaavan aineen vaikutuksen alaisena kuljettaessaan henkilöautoa Kolmostiellä viime keskiviikkona myöhään illalla. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisipartio oli pitämässä puhallusratsiaa viime viikon tiistaina iltapäivällä Kalvontiellä.

Ratsiaan ajoi parikymppinen mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin 0,26 mg/l tuloksen. Lisäksi hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

Kuljettajan hallusta löytyi turvallisuustarkastuksessa ampuma-aseen patruuna. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja lievään ampuma-aserikokseen.

Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Juttua päivitetty 4.10. kello 8.57. Artikkeliin lisätty tiedot ylinopeutta ajaneesta motoristista.