Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Hämptonissa puhutaan | Onko Jyrkillä ja Erikalla romanssi? – Lyseon lukion kasvatti on viihtynyt jo koko kesän nuoren naisartistin liepeillä

Jyrki Linnankivi ja Erika Vikman puhuttavat valtakunnankin mediassa.

Vain elämää starttasi viime perjantaina televisiossa. Tällä kaudella mukana on hämeenlinnalaistaustainen Jyrki Linnankivi, joka tunnetaan paremmin bändinimellään Jyrki69.

Seiska on uutisoinut elo-syyskuun ajan kiihtyvällä tahdilla, että sarjan kulisseissa syntyi romanssi Linnankiven ja laulaja Erika Vikmanin välille.

Aihetodisteet ovat kieltämättä paljon puhuvia. Kaksikko on nähty paitsi samalla Itämeren risteilyllä ja yhteisellä lomalla Venetsiassa , myös käsi kädessä ruokakaupassa sekä Yhdysvaltain Helsingin-suurlähetystön juhlissa.

Itse he eivät ole romanssihuhuja myöntäneet.

– Tiettyä yksinäisyyttä en tunne niin pahasti tällä hetkellä kuin vaikka vuosi sitten, Vikman totesi kuitenkin viime viikolla Ilta-Sanomille.

Jyrki69 jännitti Erikaa

Linnankivi on kertonut puolestaan jo elokuussa jännittäneensä Vain elämää -sarjan kuvauksissa eniten juuri Erika Vikmanin päivää. Linnankivi oli valinnut laulettavakseen räväkän Vikmanin tuotannosta herkän suomenkielisen kappaleen.

– Olin suunnitellut, että katson häntä silmiin, kun esitän, ja mulla ei ole aurinkolaseja silmillä. Se oli aika kova paikka, Linnankivi kuvaili tilannetta Iltalehdelle.

Vaarikerhosta setäkerhoon

Tamperelaistaustainen Vikman on aiemmin yhdistetty viihdelegenda Dannyyn eli Ilkka Lipsaseen. Parin avoliitto loppui kuitenkin jo kaksi vuotta sitten.

53-vuotias Linnankivi on tämän kuun lopussa 80 vuotta täyttävää Dannyä selvästi nuorempi, joten 29-vuotias Erika näyttää viihtyvän nyt vaari-ikäisten sijaan keski-ikäisessä rokkipiirissä.

Kaupunkiuutiset toivottaa vauhdikkaiden artistien suhteelle onnea ja pitkää ikää!