Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Hämptonissa puhutaan | Muistatko pari vuotta sitten BB-talossa kohauttaneen Artun? Raitistunut mies majailee nykyisin Hämeenlinnassa

Suhde Ella Toivaiseen on historiaa. Nykyisin Arttu Liimatainen tyhjentää iltaisin pyynnöstä ihmisten asuntoja.

Hämeen Keskiaikafestivaaleilla Linnanpuistossa tuli vastaan tutun oloinen hahmo, Big brother -ohjelmassa pari vuotta sitten kilpaillut Arttu Liimatainen.

Hämeenlinnalaiset kuiskailivat, että mies on vaikuttanut kaupungissa jo jonkin aikaa.

BB-Arttu muistetaan rock-henkisestä, tatuoidusta ulkonäöstään, juhlimisestaan sekä siitä, että hän harrasti tosi-tv-talossa useaan kertaan estottomasti seksiä Ella Toivaisen kanssa.

Pariskunta tapaili jonkin aikaa myös ohjelman jälkeen, mutta etäsuhde sekä julkisuudesta tulleet paineet tulivat lopulta heidän väliinsä.

Tuohon aikaan Liimatainen asui vielä Oulussa ja Toivainen Helsingissä.

– Meillä on paljon välimatkaa ja täysin erilaiset elämäntilanteet. Suhteemme hiipui hiljalleen, Toivainen kertoi maaliskuussa 2021 Seiskassa.

Nyttemmin Arttu ei ole enää noussut kohu otsikoihin. Huhupuheiden mukaan hän on nykyisin varsin siivo ja raitis mies.

Hämeenlinnassa asusteleva Liimatainen on päivätöidensä ohella yrittäjä. Hänellä on yhden hengen muuttofirma, joka tekee keikkaa iltaisin ja viikonloppuisin Hämeenlinnasta käsin.