Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Syyslomaviikolla räppiä, graffititaidetta ja sanoituspaja nuorille – Rap-artisti Kake Karisson rohkaisee nuoria tekemään täysillä omaa juttuaan

Ilmainen Nurkka Art Fest -tapahtuma kauppakeskus Goodmanin Paasiaukiolla ja nuorisotila Nurkassa ensi keskiviikkona.

Syyslomaviikon ilmainen Nurkka Art Fest -taidetapahtuma valloittaa kauppakeskus Goodmanin Paasiaukion ja nuorisotila G-nurkan keskiviikkona 20.10.

Tapahtuma tarjoaa monipuolista matalan kynnyksen yhdessä tekemistä syksyn pimeneviin iltoihin hämeenlinnalaisille nuorille.

Päivällä tapahtumassa on mahdollisuus osallistua yhteisöllisen graffitin luomiseen katutaiteilija Janne Lahden johdolla sekä oppia kirjoittamaan lyriikkaa rap-artisti Kake Karissonin sanoituspajassa, joka huipentuu illalla itse artistin keikkaan kello 19.

Millaista settiä on luvassa, Kake Karisson?

– Energistä, inspiroivaa ja meiningin kattoon nostavaa settiä! Muun muassa biisit Elän, Tästä tulee hyvä päivä sekä Soihtu, joka valittiin Suomen paralympialaisjoukkueen viralliseksi kisabiisiksi Etelä-Korean talviparalympialaisiin.

Vedät tapahtumassa myös sanoituspajaa. Mikä on viestisi nuorille?

– Viestini nuorille on se, että pitää löytää se oma juttu, josta mun biisi Mitä sydän sanoo kertoo, ja tehdä sitä rohkeasti ja täysillä. Kun itse kiinnostuin musiikista, tein sitä aluksi salaa kaikilta, ja monilla nuorilla on sitä ihan samaa. Viestini on nuorten rohkaiseminen ja toisten tsemppaaminen.

– Sanoituspajassa annan vinkkejä lyriikoihin, ja olitpa sitten ensikertalainen tai jo kokenut biisinikkari niin jokaiselle löydetään toimiva tapa tehdä. Lyriikkapajaan osallistujat ovat myös tervetulleita keikan aikana lavalle kanssani esittämään oman tuotoksensa, jos haluavat!

Graffiteja ja taiteellista ohjelmaa

Nurkka Art Fest käynnistyy Paasiaukiolla kello 14 ja nuorisotila G-Nurkka avautuu kello 16.

Graffitien tekemisen ja sanoituspajan lisäksi tapahtumassa on tarjolla myös muuta toiminnallista – ja taiteellista ohjelmaa.

Nurkka Art Fest -tapahtuman järjestää Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä Kauppakeskus Goodmanin ja Kulttuurikeskus Arxin kanssa.

Nurkka Art Fest – 2021 Kauppakeskus Goodmanin Paasiaukiolla ja nuorisotila Nurkassa keskiviikkona 20.10. kello 14–21. Tapahtuma on ilmainen.