Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Onko Kaija Koo muuttanut Hämeenlinnaan? – Ei suinkaan, meidän Sari vaan kävi muuttumisleikissä isolla kirkolla

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten mediamyyjä Sari Vänttinen kaipasi muutosta elämäänsä pitkän etätyöjakson keskelle.

Kuten meistä jokainen on huomannut, etätöissä ei jaksa panostaa ulkoasuun. On kiva vaan vetäistä tutut verkkarit tai trikoot jalkaan ja villatakki niskaan. Toimistoasu on valmis, eikä naamaa tarvitse hirveästi kammata.

Vänttisellekin kävi niin, vaikka yleensä toimistolla on niin huoliteltuna leidinä. Koronaepidemian pitkittyessä hän huomasi oman tyylinsä kadonneen, kun ei tarvinnut käydä kaupungilla eikä toimistolla.

Eräänä iltana Vänttinen huomasi ilmoituksen, jossa etsittiin Viva-lehden muuttumisleikkiin ihmisiä.

Hän näpytteli hakemuksen siltä istumalta.

Rokimpi tyyli

Firman juhlissa syyskuun lopussa ihmeteltiinkin oikein porukalla, kuka on tuo Kaija Koo.

Lähempi tarkastelu paljasti, että Sarihan se!

Vänttinen oli päässyt muuttumisleikkiin, jonka seurauksena tummat hiukset eivät ole enää tasaiset pitkät polkat vaan niissä on kerroksellisuutta ja kiharaa kuin Kaija Koolla ikään.

Tyylikin palasi asteen rokimmaksi kuin ennen muutosta.

Nyt muuttumisleikki on myös julkaistu Viva-lehden numerossa 10.

Mitä sitten jäi muuttumisleikistä käteen? Vissiin ainakin aika rokki maihinnousutakki ja kengät. Ja iloinen mieli.

Yli viisikymppisenäkin voi rohkeasti tsekata uusia tyylejä ja hakea ammattilaisten ideoita pukeutumiseen, asusteisiin, hiustyyliin ja meikkaukseen. Vaihtelu piristää aina!