Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Hämptonissa puhutaan: Hämptonin maailmanvalloitus jatkuu, vaikka se saakin ihmiset raivon partaalle

#Hämpton-kirjaimet ovat seikkailleet koko kesän pitkin Hämeenlinnaa, jopa Evolla saakka.

Linnan kehityksen markkinointitiimin mainio idea siirtyvistä kirjaimista on ollut kannattava. Ainakin, jos mittarina on Instagram. Sieltä löytyy kuva jos toinenkin oransseista kirjaimista ja maisema vaihtuu taajaan. Hämeenlinnasta näkyy vihdoin muutakin kuin linna.

Tosin kirjaimet ovat saaneet osakseen myös vihastusta. Etenkin nimi Hämpton saa osan ihmisistä ihan raivon partaalle. Pienet ovat murheet, jos tämä saa sapen kiehumaan. Keskustelupalstoilla on jopa väitetty, että kirjaimia roudataan paikasta toiseen ihan vain ärsytysmielessä. Ei kai nyt sentään.

Loppua ei kuitenkaan näy, ärsytti tai ei. Linnan kehitys lainaa kirjaimia niitä haluaville.

Haluatko viikonlopuksi hygge-tunnelman? Lainaa kirjaimet ja köllöttele kynttilän valossa Hämpton-kirjainten seassa olohuoneessa? Tai järjestä kaverille kiva yllätys ja hoida hänelle takapihalle tilataideteos.

Firman juhlissakin someseinä on valmis, kun hoidat vaan kahdeksan kirjainta paikalle.

Täytätkö lainaajan kriteerit?

Jos täytät seuraavat kriteerit, niin siitä vaan lainaamaan: Lainaus on ilmaista. Hommaa vain pakettiauto tai kärri. Varaa kirjaimille tilaa. Leveys on yhteensä vähintään 6050mm, joten ihan pieni pirtti ei riitä.

Mukana tulee maapiikit, joilla kirjaimet saa asennettuna. Huomioithan, että tosiaan ei kannata sisätiloihin suunnitella kirjaimia ainakaan pystyyn, koska lattia voi vähän kärsiä.

Lainausajan jälkeen kirjaimet palautetaan Visamäkeen ja tehdään kirjainten kuntotarkastus ja toivotaan, että ne ovat siinä kunnossa kuin lähtiessäkin.