Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Turenkilaiseen omakotitaloon tuli niin hyvä feng shui, etteivät asukkaat halua lähteä mihinkään

Nelosen Remppa vai muutto -ohjelmassa nähtiin turenkilainen pariskunta Tanja Ahola-Virtanen ja Antti Virtanen sekä heidän Alppi-koiransa.

Virtaset miettivät, muuttavatko vai jäävätkö isoksi jääneeseen omakotitaloon. Perheen lapset ovat jo isoja ja nuorinkin muuttaa kotona muutaman vuoden sisällä.

Uusi osoite?

Sisustussuunnittelija Marko Paananen pääsi vauhtiin sisätiloissa ja remontoi ne Virtasten toiveiden mukaisesti, jotta pariskuntaa ei hotsittaisikaan vaihtaa osoitetta.

Kiinteistövälittäjä Anne Ramsay taas yritti saada pariskunnan vaihtamaan osoitetta ja esitteli toinen toistaan parempia kohteita.

Tällä kertaa Paananen voitti kisan. Virtaset halusivat jäädä vanhaan kotiinsa.

Huikea arvonnousu

200 neliömetrin omakotitalo koki valtavan muutoksen. Alakertaan tuli uudistettu pesuhuone, jonne perheen Alppi-koira sai oman suihkutilan ja lämmitettävän makuupaikan.

Pariskunta sai myös ison uuden makuuhuoneen ja keittiö ja olohuone uudistuivat saarekkeen myötä.

Toki rahaakin paloi 90-luvulla rakennettuun taloon. Remonttibudjetti oli 80 000 euroa.

Ennen remppaa talon hinnaksi arvioitiin 200 000 euroa. Remontin jälkeen hinta-arvio on 340 000 euroa.

Tanja Ahola-Virtanen toimii opettajana ja on innokas tekemään myös musiikkia. Nähtäväksi jääkin, onko remontoidussa kodissa niin hyvä feng shui, että musiikkia alkaa puskea oikein urakalla.