Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kulmilta kuultua: Kiinteistömaailma tarjosi musiikkihetken – Kaurialan R-kioski teki päiväkotiryhmälle lahjoituksen

Kiinteistömaailma tarjosi asukkaille musiikkihetken

Viime torstaina kaikki noin sata Kiinteistömaailman asuntomyymälää tekivät hyvää, ja valitsivat jonkun välittämisen teon, jonka toteuttivat omilla paikkakunnillaan.

Kiinteistömaailma Asuntopalvelu Hämeenlinna Oy halusi tarjota samassa taloyhtiössä asuville musiikkihetken, jossa asukkaat pääsivät nauttimaan viihdyttävästä haitarin soitosta tuttujen kappaleiden tahtiin.

Alun perin tarkoitus oli, että asukkaat olisivat voineet kuunnella musiikkia parvekkeiltaan, mutta sateen yllättäessä tapahtuma siirrettiin asuntomyymälään, jossa tunnelma oli lämminhenkinen ja viihdyttävä.

Asukkaat saivat tilaisuudessa myös herkkupussin, jonka antimia nautittiin musiikin säestyksellä.

– Palaute tilaisuudesta oli erittäin hyvää ja tällaista toivottiin lisää. Sovimme, että keväällä järjestäisimme musiikkihetken ulkona, taloyhtiö lupasi hoitaa grillin ja meidän asuntomyymälämme makkarat ja musiikin, Kiinteistömaailman yrittäjä Arja Sarusto kertoo.

Kaurialan R-kioskilta lahjoitus päiväkodille

R-kioskin Ärrä tekee hyvää -kampanjassa jokaisesta myydystä hot dogista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen 2 senttiä ja koko Suomessa 10 eniten tietyn kilpailujakson aikana delimyyntiä kehittänyt kioski saa luovuttaa valitsemalleen kohteelle 1000 euroa.

Alkukesällä kympin joukkoon nousi Kaurialan R-kioski, joka valitsi kohteekseen Kaivokadun päiväkodin ja siellä ryhmän Peipposet.

Lahjoituksen vei perille R-kioskin kauppias Jaana Puolakka ja sen ottivat vastaan Tiina Henttinen ja Vappu Rautiainen päiväkodista.