Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Onko Waltteri Torikka muuttanut Hämeenlinnaan? – Laulajan lantion letkeys punnitaan TTK:n parketilla

Kaupunkiuutisten saamien tietojen mukaan oopperalaulaja Waltteri Torikka on jo ainakin muutaman kuukauden asunut Hämeenlinnassa ja koti löytyy Sairion suunnalta.

Halunneeko hän pitää matalaa profiilia uudessa kotikaupungissaan, vai vievätkö tv-kiireet miestä, mutta tähtibaritoni ei ole ainakaan toistaiseksi myöntynyt ohjelmatoimiston kautta esitettyihin haastattelupyyntöihin.

Tieto pitänee kuitenkin paikkansa, sillä viime sunnuntaina artisti oli laittanut Facebookin Waltteri Torikka Official -sivulleen kuvan, jossa hän poseeraa auringonkukkapellossa Aulangolla.

Postauksessaan hän kertoo jännäävänsä Maikkarin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman esittelyjaksoa, jossa hänet ja tanssiparinsa Kia Lehmuskoski esitellään tv-yleisölle.

– Pelkällä keholla ilmaiseminen on minulle varmasti vaikeahko konsepti. Helpompi olisi vain soittaa suutaan, Torikka tuumaili MTV:n uutisille.

Tampereella syntynyt sekä kasvanut Torikka on luonut oopperauraa kotimaassa ja ulkomailla vuodesta 2009.

Koko kansan suosikiksi hän nousi voittamalla Tähdet, tähdet -ohjelman toisen tuotantokauden vuonna 2015. Samana vuonna julkaistu debyyttialbumi Sydän kohosi platinalevyksi ja yhdessä Jarkko Aholan kanssa hän on myynyt Hartwall Arenan loppuun kahtena vuonna peräkkäin.

Pärjääkö komea ja sympaattinen laulaja tanssikisassa kansansuosiollaan, vai sukeutuuko hänestä todellinen parkettien partaveitsi?

Osa totuutta ainakin valkenee sunnuntaina, kun ensimmäisenä tanssina on vaativa cha-cha.