Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Satu Taiveahon kolmas avioliitto karahti sittenkin kiville – Mitä Ville Virtanen tekee nyt tatuoinnilleen?

Entisen kansanedustajan Satu Taiveahon rakkauselämässä riittää käänteitä niin, että hitaampia heikottaa.

Viime viikolla Iltalehti räväytti etusivulleen uutisen vajaan vuoden kestäneen avioliiton päättymisestä eroon. Avioero on hämeenlinnalaislähtöisen Taiveahon kolmas.

Pusuja Padasjoella

Merkkejä rypyistä rakkaudessa oli jo ilmassa. Suomen luetuin juorulehti Seiska uutisoi 23. maaliskuuta Taiveahon asuvan erillään puolisostaan Ville Virtasesta.

Aviomies oli jäänyt asumaan Haminaan, kun taas vaimo sijaislapsineen löysi uuden kodin Kuusankoskelta.

Kuin vastauksena erohuhuille pariskunta julkaisi pääsiäisenä herkän pussauskuvan yhteiseltä mökkilomaltaan Padasjoella.

Sukunimikin vaihtui

Runsaasti palstatilaa saanut kohuromanssi lienee nyt lopullisesti ohi. Iltalehden mukaan Taiveaho ja Virtanen ovat jättäneet yhdessä avioerohakemuksen Kouvolan käräjäoikeuteen 26. kesäkuuta. Samalla Taiveaho-Virtasen sukunimi vaihtui taas pelkäksi Taiveahoksi.

Sittenkin politiikkaan

Taiveaholla on riittänyt kiemuroita myös politiikan puolella. Alkuvuodesta hän ilmoitti pyrkivänsä sdp:n riveissä Haminan valtuustoon, mutta jättäytyi pois kilvasta maaliskuun lopulla.

Myöhään keväällä Taiveaho kuitenkin asettui ehdolle Kouvolassa ja tuli valituksi uuden kotikaupunkinsa valtuustoon 1083 äänellä.

Iskeekö salama jälleen?

Mitä Ville Virtanen nyt tekee Satu Kirsikka -tatuoinnilleen, jonka hän otti jo ihastuksen alkumetreillä? Kenestä tulee Taiveahon uusi rakas? Kansakunta odottaa henkeään pidätellen.

Lue myös:

Hämptonissa puhutaan: Satu Taiveaho oli hääpukukaupoilla ja löysi ihanuuden

Hämptonissa puhutaan: Satu Taiveaho muuttaa Haminaan ja palaa politiikkaan