Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Hämeenlinnan ysäriaarre taistelee paikastaan julkkisten Big Brotherissa – Sanilla on käynyt vähän huono flaksi

Suomen ensimmäinen julkkis-BB alkoi viikko sitten. Big Brother Vip kestää nyt kolme viikkoa ja taloon meni 14 julkisuudesta tuttua hahmoa Janne Porkasta ja Sanna Ukkolasta Saija “Sani” Aartelaan.

Hämeenlinnalaislähtöinen Aartela muistetaan erityisesti ysäriltä Aikakoneen laulajana. On hän kesäteatterinkin lavalla viettänyt ahkerasti aikaa. Ja hei, Wikipedia muistaa myös Aartelan johtaneen Kuorosodassa Hämeenlinnan kuoroa vuonna 2010.

Sani Aartelan BB-ura ei ole lähtenyt vahvasti liikkeelle.

Hän sai heti ensimmäisenä iltana BB-talossa paskimman sängyn.

Hänelle jäi nimittäin käteen lasten pinnasänky. Nuku siinä sitten. Onneksi Sani ei ole mikään tonnikeiju, joten hän sujahti sänkyyn, mutta voi meistä kuka tahansa kuvitella, millaista on nukkua yö pienessä häkissä. Toisena yönä kävi sitten jo vähän parempi flaksi.

Huono onni on silti jatkunut. Hän oli heti ensimmäisessä häätöäänestyksessä hilkulla tippua pelistä pois, mutta viime tingassa katsojat pelastivat hänet äänillään.

BB-talon kommentaattori Kim Sainio on toivonut, että muut asukkaat päästäisivät Aartelan pois ysäriltä. Tähän asti nimittäin Aartelan jutut ovat liittyneet keikkamuistoihin. Katsojista voisi olla kivaa myös nähdä, millainen nainen hän on nykyään.

Ainakin meikki ja hiustyyli on sama kuin ysärillä. Sitä tuntuu myös kasvoissa olevan yhtä paljon, oli vuorokauden aika sitten mikä hyvänsä. Niinhän se menee, että tavaramerkistä pidetään kiinni.