Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Marko "Kyy" Palo etämuistikahvilan isäntänä – Kiekkolegenda kertoo, mitä kaikkea kaukalossa ja sen ulkopuolella tapahtui

Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen etämuistikahvilan vieraana on torstaina 29.4. maailmanmestari, Ruotsin mestari, olympiamitalisti ja Jääkiekkoleijona #165 Marko ”Kyy” Palo.

Kyyn 14 vuotta kestänyt ammattilaisura muistetaan Hämeenlinnassa erityisesti HPK:n seurahistorian legendaarisimmasta maalista, joka vei Kerhon ensimmäistä kertaa finaalipeleihin.

Kysymyksiä voi lähettää ennakkoon

Etämuistikahvila pidetään Teamsin välityksellä 29.4. kello 18 alkaen. Illan aikana muistellaan Kyyn lapsuutta ja nuoruutta Hämeenlinnassa sekä tietenkin hänen lätkäuraansa.

Kyylle voi esittää sekä kysymyksiä että omia muistoja häneen liittyen, joko ennakkoon tai itse lähetyksen aikana.

Kysymykset voi lähettää osoitteeseen jyrki.aaltonen@muistiaina.fi ja lähetyksen aikana joko Teamsin keskustelukenttään tai numeroon 045 61 56 935. Tilaisuus kestää noin 1,5 tuntia. Kysymykset esitetään nimettömästi, jos osallistuja niin pyytää.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen linkistä: https://q.surveypal.com/Ilmoittautuminen_Etamuistikahvilat_huhti21

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse liittymislinkki 29.4. kello 15 mennessä.

Tapahtuman järjestää Kanta-Hämeen Muistiluotsi.

Etämuistikahvila – Isäntänä Marko ”Kyy” Palo torstaina 29.4. kello 18.