Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Mitä on tapahtunut Meemitalon somekehdolle Hattulassa? Kovin hiljaiselta vaikuttaa pihapiiri

Kaupunkiuutiset on vieraillut pari kertaa paikallisessa somekehdossa eli Meemitalossa. Viimeksi helmikuussa vietettiin Meemitalon 1-vuotissynttäreitä, mutta koronasyistä niitä ei juhlittu.

Ai, mikä meemitalo? Kerrataanpa: suositut tubettajat Niko ja Santtu saivat ideaan maailmalta ja houkuttelivat mukaansa muutamia aloittelivia somevaikuttajia ja muuttivat saman katon alle.

Hattulan talo löytyi sattumalta. Siinä oli riittävästi tilaa (400 neliömetriä) ja sopiva etäisyys.

Tubettajat väänsivät videoita ja opettivat aloittelijoita. Tarkoitus oli saada aikaan pöhinää ja somenäkyvyyttä.

Nyt piha näyttää hiljentyneen, vaikka somessa pärisee edelleen.

Muutosta ei ole hiiskuttu

Ohikulkijat ovat havainneet, että pihassa ei ole enää Meemitalolaisten värikästä autokantaa.

Takapihaltakaan ei kuulu enää kikatusta ja kälätystä. Siellähän talon asukkailla oli tapana tehdä villejä haasteita tyyliin, kuka istuu pisimpään jäisessä paljuvedessä.

Hämeenlinnasta löytyvä Topkapikaan taida saada enää yhtä paljon tilauksia Pekolan suunnalta kuin vielä alkuvuonna. Meemitalon Niko Meuronenhan on ehdoton Topkapi-fani, joka tilasi sieltä muun muassa pizzan kaikilla täytteillä.

Meemitalon virallisissa kanavissa mahdollisesta muutosta ei ole hiiskuttu mitään.

Kuvavirtakin antaisi olettaa, että Meemitalossa on vielä elämää.

Harmillista, jos talossa ei ole enää some-elämää, sillä olihan se siistiä, että Hattulasta löytyi Suomen virallinen ensimmäinen somevaikuttajien kommuuni.

Se antoi myös paikallisille nuorille buustia. Onhan Hattula ja Hämeenlinna nyt aika siisti paikka, kun tämä kelpaa idoleillekin.