Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Oliko Seiskan erouutinen ankka? – Satu Taiveaho julkaisi pusuttelukuvia mökkilomaltaan yhdessä Ville Virtasen kanssa

Suomen luetuin juorulehti Seiska uutisoi 23.3. Satu Taiveahon asuvan erillään puolisostaan Ville Virtasesta. Taiveahon osoite on Kuusankoskella, kun taas Virtasen edelleen Haminassa.

Hämeenlinnalaislähtöinen Taiveaho ei ole kommentoinut asumuseroon juuta eikä jaata. Tosin Facebookin puolella perheonnen kuvaaminen on ollut hiljaista alkuvuoden aikana. Taiveaho perui myös kuntavaaliehdokkuutensa alkuvuonna.

Yhteiskuvia koko perheestä

Pääsiäisenä Taiveaho kuitenkin räväytti ja julkaisi yhteiskuvia Virtasen kanssa. Suukkojakin kuvissa vaihdeltiin ja vietettiin perheen yhteistä mökkilomaa Padasjoella.

Pariskunta perheineen kävi muun muassa laskettelemassa Sappeessa ja kisaili muun muassa kuulakisassa mökkimaisemissa.

Olivatko kuvat sitten vastaisku Seiskan erohuhuille? Mene ja tiedä.

Se on kuitenkin selvää, että Taiveahon suhdekiemurat ihmisiä kiinnostavat.

Rakkaan nimi käsivarressa

Tästä herra Virtasestahan muistetaan hyvin se, että hän tatuoi Satu Kirsikan nimen käsivarteensa ensi huumassa kihlojen merkiksi.

Juorupalstoilla ehdittiinkin jo miettiä, mitä Virtanen tekee tatuoinnilleen, jos rakkaus ei ollutkaan pysyvää.

Tuoreista kuvista päätellen tatuoinnin peittämistä ei tarvitse lähitulevaisuudessa miettiä.

Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2019 ja jo joulukuussa 2019 he kihlautuivat. Häitä vietettiin viime elokuussa Haminan saaristossa.

Tekstistä poistettu 12.4. klo 13.37 kohta, jossa virheellisesti väitettiin Taiveahon työskentelevän Suvanto ry:n toiminnanjohtajana.