Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elokuvissa: Jännitystä ja romantiikkaa myrskyisällä taivaalla

Horizon Line, ohjaus Michael Marcimain, pääosissa Allison Williams, Alexander Dreymon, Keith David * * *

Jännitystä, eksotiikkaa ja romantiikkaa pääsiäisen aikaan tuo pääasiassa myrskyiselle taivaalle sijoittuva selviytymistarina Horizon Line.

Toisistaan etääntynyt pariskunta Sara (Allison Williams) ja Jackson (Alexander Dreymon) ovat matkalla yksimoottorisella Cessnalla trooppiselle saarelle ystävänsä häihin, kun koneen pilotti saa sydänkohtauksen.

Sara ja Jackson eivät tiedä miten pienkonetta ohjataan, miten sillä laskeudutaan tai missä he tarkalleen ottaen ovat Intian valtameren yläpuolella.

Vaikka katsoja jo aavistaa, että tässä genressä eripurainen pariskunta tietenkin selviää vaikeuksista ja samalla he niiden kautta uudelleen löytävät toisensa, onnistuu suoraviivainen elokuva kuitenkin imaisemaan mukaansa.

Kuvauksessa Mauritiuksen maisemat ja myrskytaivaan lavastus ovat onnistuneet ja värikylläiset. Miinuksena elokuvassa tulee asioiden alleviivaus, jotta katsoja taatusti pysyy mukana.

Horizon Line muuten kuuluu ruotsalaisen SF Studiosin tuottamiin ensimmäisiin englanninkielisiin elokuviin.