Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia: Tieltä suistunut kuski istui autossa viinapullo kädessä

Partio sai hätäkeskukselta tehtävän perjantaina aamupäivällä Vanhalle Härkätielle, jossa henkilöauto oli suistunut tieltä.

Partion päästessä paikalle auton ratin takana istui 45-vuotias mies viinapullo kädessä.

Henkilöauto oli tullut Hämeenlinnan suunnasta kohti Renkoa ja suistunut mutkan jälkeen pellolle, jossa auto oli kulkenut noin 50 metrin matkan upoten lopulta lumihankeen.

Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 1,37 mg/l tuloksen. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Sunnuntaina iltapäivällä kello 15.45 liikennevalvontaa valtatiellä 12 Alvettulassa suorittanut poliisipartio pysäytti ulkomaankilvissä olevan henkilöauton.

Autoa kuljettanut sekavan oloinen mies kieltäytyi huumausaineen pikatestistä ja hänet käytettiin verikokeessa.

1970-luvulla syntynyttä miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kolmostiellä Linnatuulen kohdalla poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkistusta varten sunnuntaina kello 20.

Autoa kuljettanut 1980-luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesti oli positiivinen.

Mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Hätäkeskus ilmoitti perjantaina iltapäivällä epävarmasti liikkuneesta henkilöautosta Kolmostiellä.

Partio pysäytti kaistalta toiselle seilanneen auton ja puhallutti sitä kuljettaneen viisikymppisen miehen. Mies vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,91 mg/l.

Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.