Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kulmilta kuultua: Lyseon yläkoulussa nähtiin taikatemppuja striimin välityksellä

Lyseon yläkoulun 9.-luokan oppilaat lahjoittivat toissa vuonna taksvärkkikeräyksensä tuoton paikalliseen mielen hyvinvoinnin edistämiseen eli MIELI – Hämeenlinnan seudun mielenterveysseura ry:lle.

Nyt rahat hyödynnettiin siten, että lyseon 7.–9.-luokkalaiset saivat perjantaina sopivasti ennen lomalle lähtöä nauttia vantaalaisen taikurin Sakari Wileniuksen taikatempuista striimin välityksellä.

– Taianomainen esitys toteutetaan vahvasti vuorovaikutuksen keinoin niin, että olemme yhteydessä tietokoneen välityksellä, Wilenius kertoi ennakkoon torstaina.

Esityksiä oli kaikkiaan kolme. Wilenius esiintyi aina yhdelle yläkoulun vuosiluokalle kerrallaan.

MIELI – Hämeenlinnan seudun mielenterveysseura ry haluaa tukea nuorten hyvinvointia ja katkaista arkista puurtamista. Alun perin se oli suunnitellut tapahtuman järjestämistä nuorille jo viime kevääksi, mutta koronatilanne muutti suunnitelmat, ja ohjelma päästiin toteuttamaan vasta nyt. Yhdistys kiittää nuoria taksvärkkikohteen oivasta valinnasta.