Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinna uutisia: Holtiton aura-auto kolarissa Kolmostiellä

Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaina iltapäivällä liikenneonnettomuudesta Kolmostiellä lähellä Tervakosken liittymää.

Partio sai tapahtumapaikalla selville, että aura-autoa kuljettanut kolmekymppinen mies oli tehnyt U-käännöksen huoltoaukossa. Käännöksen jälkeen hän oli kaistanvaihdon yhteydessä menettänyt autonsa hallinnan. Aura-auto kääntyi tielle poikittain, ja takana tullut henkilöauto törmäsi sen takakulmaan.

Aura-auton takana tuli myös kaksi muuta henkilöautoa. Niiden kuljettajat joutuivat ohjaamaan autonsa lumipenkkaan välttääkseen törmäämisen aura-autoon.

Aura-auton ja siihen törmänneen henkilöauton kuljettaja vietiin sairaalaan tarkastuksiin. Aura-auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Poliisi suoritti henkilöautoa kuljettaneelle naiselle huumetestin Hämeensaarentiellä aikaisin sunnuntaina. Nainen yritti erehdyttää poliisia antamalla väärät henkilötiedot.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja väärän henkilötiedon antamisesta.

Poliisi pyysi viikonloppuna havaintoja perjantaina Turuntiellä tapahtuneeseen pahoinpitelyyn.

Kadulla kahden seurueen välille oli syntynyt riitaa, jonka yhteydessä tapahtuneen väkivallan seurauksena uhrille aiheutui vakavia vammoja.

Maanantaina poliisi tiedotti saaneensa lukuisia vihjeitä, selvittäneensä tapahtumat ja kuulleensa siihen liittyviä henkilöitä. Vihjeitä ei enää tapauksen osalta kaivata.

Partio pysäytti perjantai-iltana Hämeenlinnan keskustan tuntumassa kevytkuorma-auton, jota kuljetti ajokiellossa oleva mies.

Mies puhalsi alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat. Tarkkuusalkometrikokeen jälkeen miehelle kirjattiin sakko rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.