Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia: Goodmanista sähköpyörän varastanut jäi kiinni

Goodmanin järjestyksenvalvoja oli viikonloppuna havainnut valvontakameroista, että mies varasti kauppakeskuksen pihalta sähköpolkupyörän. Järjestyksenvalvoja oli tunnistanut parikymppisen miehen.

Poliisipartio löysi miehen kauppakeskuksen läheisyydestä tuntia myöhemmin.

Hänet otettiin kiinni ja hänen kotiinsa tehtiin kotietsintä. Kyseinen pyörä löydettiin ja se palautui omistajalleen. Pyörävoro otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä.

Partio tarkasti lauantaina Katumantiellä vastaan tulleen auton.

Ilmeni, että kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja puhalluskoe näytti 0,84mg/l. Lisäksi huumepikatesti näytti positiivista.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hänellä oli 14 aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä

Poliisi pysäytti Neste Linnatuulen pihalta lähteneen auton lauantaina. Kuljettajalle tehty huumepikatesti näytti positiivista.

Autoon tehdyssä paikanetsinnässä löytyi epäiltyä huumausainetta. Autoa kuljettanutta miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja huumausainerikoksesta.

Perjantaina iltapäivällä poliisipartio havaitsi henkilöauton, jonka kuljettajan tiedettiin olevan ajokiellossa.

Vuonna 1988 syntyneen miehen puhalluskoe antoi nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesti oli positiivinen.

Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kolmostiellä Janakkalassa poliisipartion ohitti perjantai-iltana henkilöauto, jolle mitattiin nopeudeksi 157km/h satasen alueella.

Partio sai auton pysäytettyä Viralan kohdalla. Noin 20-vuotias mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.