Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Satu Saariselle kauppiaan työ on elämäntapa – "Huomenna on oltava parempi kuin tänään"

Saarisen K-Supermarket Turenki palkittiin alueen parhaana.

Kauppias Satu Saarisen K-Supermarket Turenki valittiin vuoden parhaaksi Pirkanmaan ja Hämeen alueella, kun K-Supermarket-ketju palkitsi kauppojaan.

Voittoa perusteltiin muun muassa asiakastyytyväisyydellä, kaupan kehittämisellä trendien mukaisesti, henkilökunnan jatkuvalla kouluttamisella sekä turvallisen asioinnin onnistumisella poikkeusoloissa.

Miltä valinta vuoden parhaaksi tuntuu ja mitä se merkitsee, kauppias Satu Saarinen?

– Voitto tuli yllätyksenä, en sitä odottanut. Yleensä voittajiksi valitaan uusia ja hienoja kauppoja ja tuntui hienolta, että “vanhakin” kauppa voi olla hyvä. Turengissa, keskustan kehittämisen tilanteesta johtuen, tämän kiinteistön uudistuksia vielä odotellaan, mutta lisää tilaa tarvittaisiin.

Mikä innostaa kehittämään kauppaa koko ajan?

– Maailma menee eteenpäin kovemmalla vauhdilla kuin koko kauppiasurallani, ja kehityksessä on pakko pysyä mukana. Huomenna on oltava parempi kuin tänään.

Olet kauppias jo neljännessä polvessa ja isäsi oli kauppias Riihimäellä. Oliko ammatinvalinta selviö?

– Ammatinvalinta oli selvä aika nuoresta. Olen lapsesta asti ollut kaikki lomat ja viikonloput töissä isän kaupassa. Jo kauppaopistossa tiesin, että jatkan alalla. Tämä on ennemminkin elämäntapa kuin ammatti.

Onko seuraava sukupolvi jo jatkamassa?

– Tyttäreni ja poikani sekä vävyni ovat täällä töissä verkkokaupan puolella, kun korona vei heiltä työt. Koronan aikana verkkokaupan kysyntä moninkertaistui, joten tarvitsimme lisää työntekijöitä.

Mitä uutta on suunnitteilla?

– Kehitämme paikallisuutta ja yhteistyötä eri yrittäjien kanssa.