Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: Kiitos kaikille teiden auraajille – Koettakaa kestää turhanpäiväiset juputtajat

Pakko antaa kiitosta hyvästä toiminnastanne noiden myräköiden keskellä ja huomatusta jälkihuollostakin lumen poistossa. Jos joku yksittäinen erehtyi valittamaan jotain, unohtakaa se täysin!

Ei tällaisissa olosuhteissa yksinkertaisesti ehdi eikä pysty nuohoamaan jokaista suojatien reunaa tai sivukadun penkerettä, tai pysty vastaamaan jatkuvaan pakkasen ja sulakelin vaihteluun.

Minulla, susirajan kasvattina, paljon töitänne tehneenäkin, on perspektiiviä asiaan. Monella seudulla olen talvea viettänyt, asunut ja töiden takia kulkenut. Täällä hommat ovat toimineet hyvin!

Kiitos kaikille teidemme auraajille koko Hämeenlinnan alueella ja isoilla teillä Lahteen, Helsinkiin ja Tampereelle päin. Kiitos jokaiselle huoltomiehelle, yritykselle, ja lumenkuskaajalle. Jokaisen Teidän panoksenne on ollut rankka.

Toivon helpotusta öisiin lähtöihin, aivan liian vähän nukuttuihin öihin ja päiväkausiin, jo viikkojen aikana!

Eräs konekuski tokaisi minulle hirtehisesti, että “onpahan ainakin töitä”. Viime talvi ei lie monellekaan ollut työteliäs lumen suhteen, ennakoituja tienestejä jäi tulematta? Toivon nyt hyvää lisää talouteenne, “koronavapaata” iloa pihalla oloonne!

Kaikin puolin hyvää kevättä ja toivottavasti siedettävää hiekkahärdelliä kevääseen. Koettakaa kestää turhanpäiväiset ja liian äkkinäiset juputtajat.

Timo Vainonen

Hämeenlinna