Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia: Näpistelijät kärysivät Goodmanissa ja Tiiriössä

Sunnuntaina kello 11.15 poliisi sai ilmoituksen henkilöstä, jonka vartija oli ottanut kiinni kauppaliikkeessä Wartianmäentiellä.

Noin 20-vuotias mies kerännyt tavaroita kassiinsa ja muun muassa pukenut sovituskopissa hyllystä ottamansa housut omien housujen alle.

Hänen hallustaan löytyi liikkeestä otettua omaisuutta usean sadan euron arvosta.

Miestä epäillään näpistyksen yrityksestä sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta, sillä häneltä löytyi puukko.

Poliisi sai sunnuntaina iltapäivällä ilmoituksen näpistelijästä Goodmanissa. Vartija sai miehen kiinni kauppakeskuksen ulkopuolella.

Noin 30-vuotias mies oli ottanut liikkeestä alkoholijuomia ja poistunut niitä maksamatta. Hän on syyllistynyt vastaaviin näpistysrikoksiin 10 kertaa vuoden sisällä.

Maanantaina puolen päivän jälkeen Harvialantiellä jäi poliisin haaviin ajokiellossa oleva kolmekymppinen mies.

Hänellä oli 10 aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

Lisäksi miestä epäillään myös rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta, sillä hänelle tehty huumepikatesti näytti positiivista.

Viisikymppisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta maanantaina iltapäivällä Harvialantiellä.

Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,27mg/l ja tarkkuusalkometriin 0,23mg/l. Hänellä oli 11 kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

37-vuotias mies kuljetti pakettiautoa ilman ajo-oikeutta lauantaiaamuna Iittalassa.

Hän puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 1.00 mg/l.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.