Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elokuvissa: Lomakaupungissa vietetään aina samoja häitä

Palm Springs Ohjaaja Max BarbakowRooleissa Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons, Peter Gallagher, Meredith Hagner * * * *

Yhdysvaltalaisen Max Barbakowin esikoisohjaus Palm Springs vie katsojan samannimiseen kalifornialaiseen vuorten ja aavikon välissä sijaitsevaan lomakaupunkiin. Komedian idea on aikasilmukkaan juuttuminen, sama päivä toistuu kuten elokuvassa Päiväni Murmelina (1993). Moni muukin elokuva on käyttänyt ideaa. Se ei kuitenkaan poista Palm Springsin raikkautta.

Nyles (Andy Samberg) on nihkeä vieras tyttöystävänsä sisaren häissä. Kun päivä on saanut katastrofaalisen lopun, selviää, että Nyles on elänyt usein saman päivän. Nyt hän vetää kuvioon mukaan morsiamen toisen sisaren Sarahin (Cristin Milioti). Eivätkä he ole ainoita, joilla päivä toistuu.

Järisevä maa, hehkuva luola, tähtitaivas, vaeltavat dinosaurukset – Palm Springsissä on jotakin kaunista ja mystistä. Samalla siinä on myös räävitöntä hulvattomuutta, kun Nyles ja Sarah lyövät kaiken lekkeriksi, ja lopulta kaikki kääntyy ristiriitaisten hahmojen kasvutarinaksi. Palm Springs on komediana piristävä yllätys!