Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Arto "Lada" Laatikainen ei hyydy – Nähtäväksi jää, hyytyykö temppareiden hämeenlinnalaisvahvistus Lauri Levin yössä

Viime viikonlopun Hämptonissa puhutaan -palstalla vinoiltiin vähän sille, että Hämeenlinnan pallokerho osti vauhtia ja voimaa peräpäähän, kun joukkueeseen hankittiin nelikymppiset pakkiherrat Arto “Lada” Laatikainen ja Markus Kankaanperä.

Jääkiekkoniilothan heti veistelivät herroista kaikenlaisia meemejä.

Laatikainen iski meemeilijöille takaisin. Hän tasoitti Ilves-pelissä ajassa 59.50 näyttäen närhen munat epäilijöille. Kokemus tuo varmuutta ja taisi se tuoda joukkueellekin uskalluksen voittaa. Ilves nimittäin hävisi pelin.

Tästä innostuneena HPK-organisaatiossa painatettiin saman tien Ladan pelaajamukeja. Niissä lukee teksti Lada ei hyydy, lisäksi on herran kuva ja pelinumero.

Paikallinen uros vikittelee tyttöjä Levillä

Sitten seuraa päräyttäviä uutisia kaikille TIS-faneille. Temptation Island Suomen (TIS) uudella kaudella on mukana myös hämeenlinnalainen sinkkumies Lauri.

Hänen lentävä lauseensa kuuluu:

– Jos sä oot kana ja mä muna, ni voitasko vihdoinki ottaa selvää, kumpi tulee ensin.

Tällä iskulauseella Lauri siis aikoo valloittaa Lapin yössä, maailman ensimmäisessä talvi-tempparissa.

Iltalehden haastattelussa Lauri kertoo olevansa helposti vietävissä ideassa kuin ideassa. No sehän sopii varmasti tuotantoryhmän visioihin paremmin kuin hyvin.

Lauri on liikunnanohjaaja ja uimavalvoja. Vapaa-ajalla hän harrastaa parkouria ja käsilläseisontaa. Kuulemma nuoren miehen seurassa ei aika käy pitkäksi.

Yhdeksäs tempparikausi on muuten kuvattu Levillä.